Ege Postası
Geri

Egemen Bağış: Bu ülkede insanlık dışı uygulamalar tedavülden kalkacak

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, yeni bir demokrasi paketi hazırlandığını hatırlatarak, "Allah’ın izniyle bu ülkede geri kalan insanlık dışı uygulamalar da yakın bir süre içinde tedavülden kalkacak. Çünkü çok...
Egemen Bağış: Bu ülkede insanlık dışı uygulamalar tedavülden kalkacak
Haberler / Güncel
19 Eylül 2013 Perşembe 17:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, yeni bir demokrasi paketi hazırlandığını hatırlatarak, "Allah’ın izniyle bu ülkede geri kalan insanlık dışı uygulamalar da yakın bir süre içinde tedavülden kalkacak. Çünkü çok kısa bir süre içerisinde sayın Başbakanımız yeni bir demokrasi paketini daha açıklıyor." dedi.

Bakan Egemen Bağış, Gaziosmanpaşa'da özel bir lisenin açılışına katıldı. Açılıta Egemen Bağış'ın yanı sıra Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol ve Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz da yer aldı.

Açılışta konuşan Bağış, “Bugün çok ama çok önemli bir yatırımı gerçekleştirmek üzere bir aradayız. Bu yatırım belki dünyanın en değerli hisse senetlerinden, bonolarından daha önemli bir yatırım, çünkü geleceğe yapılan bir yatırım. Ülkeye yapılan bir yatırım, sadece eğitime değil en muteber nesne olarak bildiğimiz sağlığa yapılan bir yatırımdır." ifadelerini kullandı.

Gündeme ilişkin konulara da değinen Bağış, yeni bir demokrasi paketinin hazırlandığını hatırlatarak, şöyle konuştu: "Allah’ın izniyle bu ülkede geri kalan insanlık dışı uygulamalar da yakın bir süre içinde tedavülden kalkacak. Çünkü çok kısa bir süre içerisinde sayın Başbakanımız yeni bir demokrasi paketini daha açıklıyor. O paketin içeriği ben inanıyorum ki milletimizi sevindirecek."

Konuşmaların ardından kurdela kesilerek okulun açılışı yapıldı. Bağış ve beraberindekiler daha sonra okulu gezdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası