Ege Postası
Geri

Topbaş’tan adaylık açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Allah nasip ederse önümüzdeki yerel seçimlerin ve arkasındaki süreç içerisinde hep beraber İstanbul için güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz.” dedi.Beykoz’a yapılan yatırımların...
Topbaş’tan adaylık açıklaması
Haberler / Güncel
19 Eylül 2013 Perşembe 17:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Allah nasip ederse önümüzdeki yerel seçimlerin ve arkasındaki süreç içerisinde hep beraber İstanbul için güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Beykoz’a yapılan yatırımların tanıtımı ile temel atma ve açılış törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Milletvekili İsmet Uçmaz, AK Parti Milletvekili Osman Poyraz, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer ve çok sayıda davetli katıldı.

Önümüzdeki yerel seçimlerin ve arkasındaki süreç içerisinde hep beraber İstanbul için güzel şeyler yapmaya devam edeceğini belirten Topbaş, “Bugün burada detaylarını açıklamak istemediğim ama İstanbul için yeni projelerimiz var. Belki gelecek seçim zamanında dile getiririz. Güzelliklerin bu kente neler katacağını veririz. İstanbul’un hızla gelişen ekonomisi ve işsizlik oranı düşük olduğunu burada ifade etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası