Ege Postası
Geri

Karayalçın Bayraklı ve Yeşildere’yi gözüne kestirdi

CHP’nin PM Üyesi Murat Karayalçın, Konak Belediyesi’nin düzenlediği kentsel dönüşüm konulu bir panele katılmak için geldiği İzmir’de partisinin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Karayalçın Bayraklı ve Yeşildere’yi gözüne kestirdi
Haberler / Yerel Politika
5 Şubat 2013 Salı 16:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 EGE POSTASI- ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı iken 25 yıl önce Dikmen ve Portakal Çiçeği vadilerini yaparak kentsel dönüşümün ilk örneklerini veren CHP’nin Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, İzmir’de Bayraklı ve Yeşildere’yi dönüşüm için olağanüstü yerler olduğunu söyledi. Ressam Ferhat İgit, Karayalçın’a Atatürk’ün yağlıboya fotoğrafını hediye etti. Karayalçın, “Önderimiz biraz çatık kaşlı bakıyor, ne dersiniz” dedi.

“TIKANIKLIK AŞILABİLİRSE”

CHP’nin PM Üyesi Murat Karayalçın, Konak Belediyesi’nin düzenlediği kentsel dönüşüm konulu bir panele katılmak için geldiği İzmir’de partisinin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Karayalçın, kentsel dönüşüm konulu paneller için beşinci kez geldiğini belirterek, “İzmir’de kentsel dönüşümün başlamasının geciktiğini biliyorum. Ancak tıkanıklık belediyelerden m? Valilikten m? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan m? kaynaklanıyor bilgim yok. Çok önemli bir sorun değil tıkanıklıklar aşılabilirse kültürel ve toplumsal olarak kentin yaşam kalitesini yükseltecek önemli kazanımlar elde edilir. İzmir’deki ofis büroları yüksek getiriye sahip, yatırım stoğu var. Tüm bunlar kentsel dönüşüm projeleriyle taçlandırıldığında yaşam kalitesi yükselir. Bir niyet olduğu görülüyor, tıkanıklar açılır. İzmir’de dönüşüm için gözüme kestirdiğim yerler var. Bayraklı çok güzel bir yer. Orada bir Doğu Akdeniz balkonunun inşa edilebileceğini düşünüyorum. Yeşildere olağanüstü bir yer. Dönüşümle İzmir için olağanüstü bir değer, vadi kazanır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası