Ege Postası
Geri

Kardeş şehir Hanya’ya işbirliği ziyareti

Karabağlar Belediyesi, geçtiğimiz yıl kardeş şehir olduğu Yunanistan'ın Girit Adası'nın ikinci büyük şehri Hanya’ya, kültürel, sosyal ve ekonomik işbirliği gezisi düzenledi.
Kardeş şehir Hanya’ya işbirliği ziyareti
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Aralık 2012 Salı 16:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Karabağlar Belediyesi, geçtiğimiz yıl kardeş şehir olduğu Yunanistan'ın Girit Adası'nın ikinci büyük şehri Hanya’ya, kültürel, sosyal ve ekonomik işbirliği gezisi düzenledi.
Hanya Belediyesi’nin daveti üzerine düzenlenen iş ve inceleme gezisine katılan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ve meclis üyelerinden oluşan heyet, Hanya Belediyesi Başkanlığı’nı ziyaret etti, kentte incelemelerde bulundu. Başkan Kürüm, Hanya ile kurulan kardeş şehir ilişkisinin önümüzdeki süreçte daha güçlenmesini arzuladıklarını belirterek, “Kültürel, sosyal, ekonomik, turistik alanlarda işbirliği ve dayanışma içinde olmak bizlere güç veriyor. Bu kardeşlikten herkese örnek olacak güzel çalışmalar ortaya çıkacaktır. Bundan sonraki etkinliklerimizde, gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda daha fazla dayanışma içinde olma kararı aldık” dedi.

Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi ve İzmir Giritliler Derneği Başkanı Adnan Kavur’un da katıldığı ve gezide, Başkan Kürüm ve beraberindeki heyet, Girit’te bulunan Alaçatılılar Derneği ile Küçük Asyalılar Derneğini de ziyaret etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası