Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'ndan Soyer'e sürpriz telefon: 'Aslanoğlu ile yola devam!'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu, bugün Ankara'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından akşam saatlerinde Soyer'i arayan Kılıçdaroğlu, "Aslanoğlu ile devam" kararını ilettiği öğrenildi.
Kılıçdaroğlu'ndan Soyer'e sürpriz telefon: 'Aslanoğlu ile yola devam!'
Haberler / Yerel Politika
6 Eylül 2023 Çarşamba 21:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyük Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Yaklaşık 45 dakika süren görüşmede Soyer, delege seçimlerinden başlayıp, ilçe kongrelerine kadar uzanan uzlaşı sürecini Kılıçdaroğlu'na detaylı şekilde anlattığı öğrenilmişti. Görüşmede Soyer'in çok sayıda ilçe ve belediye başkanının il başkanlığına adaylığını açıklayan Aslanoğlu’nun arkasında olduğunu aktarmıştı.

KILIÇDAROĞLU’NDAN “ASLANOĞLU İLE DEVAM” MESAJI

Kılıçdaroğlu- Soyer görüşmesinin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun akşam saatlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i aradığı ve mevcut başkan Şenol Arslanoğlu ile 'devam' kararını ilettiği öğrenildi.

 

Soyer ve Nalbantoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na Aslanoğlu brifingi!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası