Ege Postası
Geri

Kocaoğlu Bakan Kılıç'la görüştü: Masada statlar!

Son günlerde yeniden alevlenen stat tartışmalarında ardı ardına flaş gelişmeler yaşanırken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu akşam saatlerinde Ankara'ya giderek, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile statlarda son durumu görüşmek üzere bir araya geldi. Bakan Kılıç'ın makamında gerçekleşen görüşmede son dönemlerde kamuoyunda tartışılan İzmir'de yapılması planlanan stadyumlar ve İzmir'in genelinde devam eden spor yatırımlarına ilişkin konular masaya yatırıldı.
Kocaoğlu Bakan Kılıç'la görüştü: Masada statlar!
Haberler / İzmir
5 Kasım 2014 Çarşamba 22:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmir’de Karşıyaka Yalı ve Göztepe Gürsel Aksel Statları için başlayan yer tartışmaları sonrasında “Bakanlık yanlış yapıyor. Umarım yanlıştan dönerler” sözleri ile tepkisini dile getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, TOKİ tarafından ihalesi yapılan ve yer teslimi gerçekleşen iki stat projesinin son durumunu değerlendirmek üzere akşam saatlerinde Ankara’ya gitti.
  
KOCAOĞLU’NDAN ANKARA’YA FLAŞ ZİYARET
Başkent’te gerçekleşen stat zirvesinde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile görüşen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, TOKİ’nin ihaleye çıktığı ancak kamulaştırma ve ruhsat gibi problemlerden ötürü henüz inşaatına başlanmayan Göztepe ve Karşıyaka statlarıyla ilgili son durumu masaya yatırdığı öğrenildi. Ayrıca, geçtiğimiz haftalarda yaşanan randevu kriziyle ilgili olarak açıklamada bulunan ve bir süredir Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç ile görüşme talebini yinelemesine rağmen bir sonuç alamadığını söyleyen Kocaoğlu’nun, Ankara’dan gelen olumlu cevap üzerine başkente gittiği öğrenildi.
 

RANDEVU KRİZİ ÇÖZÜME KAVUŞTU, BAKANLIKTA STAT ZİRVESİ
Yarın gündüz saatlerinde kente dönecek olan Başkan Kocaoğlu’nun daha önce de gündeme getirdiği Uzundere, Örnekköy ve Çiğli gibi alternatifleri sunması beklenen zirvede, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle kapatılan Alsancak Stadı ile ilgili son gelişmeleri de bakanlıkta gerçekleşen ziyaret esnasında ele aldığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası