Ege Postası
Geri

Kocaoğlu Twitter'dan isyan etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, Özel İdare'ye ait malların belediye yerine Hazine'ye devrine yönelik olarak başlattığı mücadeleyi, sosyal medyadan da sürdürüyor.
Kocaoğlu Twitter'dan isyan etti
Haberler / Yerel Politika
10 Haziran 2014 Salı 13:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Kocaoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, belediyenin mezarlık yeri için bile kamulaştırma yapmak zorunda kaldığını, beş ahşap iskelenin iznini bile alamadığını belirterek adalet istedi. Kocaoğlu Twitter'den şu mesajlarını paylaştı: 

"Özel İdare malları İzmirliler'in tasarrufudur. 'Bu mallar İzmir'de kalmasın, belediyelere gitmesin' demek, bu kente kötülük etmektir. Bizimki farklı bir mücadele. Siyasetle ilgisi yok. Bunu kim yaparsa yapsın, aynı dik duruşu gösteririm. İzmirli bana bunun için oy verdi. 'Büyükşehir, ihtiyaç duyduğu malları Hazine'den alabilir' diyenler, İzmir'e yapılanları bilmiyor m? Sahillerin kullanımı için sekiz yıldır izin alamadığımızı, mezarlık yeri için bile kamulaştırma yapmak zorunda kaldığımızı hiç duymadılar m? Peki ya Güzelyalı'daki beş ahşap iskele için Milli Emlak'tan bir türlü izin alamadığımızın farkında değiller m? İzmir, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu kentidir. İzmir'e bu gözle bakılmaz. Biz sadece hakkaniyet ve adalet istiyoruz."


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası