Ege Postası
Geri

Kocaoğlu eleştirilere soruyla cevap verdi!

Fenerbahçe kongresinde oy kullandığı için İzmirli taraftarlar ve kulüp başkanları tarafından sert tepki gören İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu konu hakkında Twitter’dan açıklama yaptı. Kocaoğlu, Genel Kurul’da ilk kez oy kullandığını belirterek, eleştirenlere “Bunu hiç düşündünüz mü'” sormakla yetindi.
Kocaoğlu eleştirilere soruyla cevap verdi!
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Kasım 2013 Perşembe 15:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI -HABER SERVİSİ - Fenerbahçe kongre üyesi olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Aziz Yıldırım'ın açık farkla başkan seçildiği genel kurulda oy kullanmak için İstanbul'a gitmesi İzmirli taraftarlar arasında tepkiye yol açmıştı. Taraftarlar sosyal medya üzerinden Kocaoğlu’nu eleştirmişti. İzmir’li kulüp başkanları da Kocaoğlu'na ateş püskürürken, Kocaoğlu’nu İzmir takımlarına destek vermemekle suçlamışlardı.

İZMİR'DE TRİBÜNLERDEN KOCAOĞLU'NA TEPKİ VAR HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Kocaoğlu gelen eleştiriler üzerine konu hakkında Twitter’dan açıklamada bulundu. Kocaoğlu, “ Uzun yıllardır FB kongre üyesiyim. İlk kez bu yıl bir genel kurulda oy kullanma ihtiyacı hissettim. Neden acab? Bunu hiç düşündünüz mü'” ifadelerini kullandı.

Yıldırım'ın yeniden başkan seçilmesi sonrası kongre salonunda Yıldırım'a yakın kongre üyeleri 'Mustafa Kemail'in askerleriyiz' sloganları atmıştı. Kongre sonrası bir çok kesim seçimim siyasi boyutuna dikkat çekerken, Kocaoğlu'nun da Twitter'da yazdıklarıyla bu yöne dikkat çektiği ifade ediliyor. Büyükşehir davasında 397 yılla yargılanan Kocaoğlu'nun İstanbul'a gidip kongrede oy kullanması şike davası nedeniyle  benzer süreci yaşayan Aziz Yıldırım’a destek olarak da algılandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası