Ege Postası
Geri

Karşıyaka miniklerinin bayrak sevgisi

Karşıyaka’daki anaokulu öğrencileri mozaiklerden Türk Bayrağı yaptı. Karşıyaka Belediyesi’nin İzmir Okul Öncesi Eğitim Kurumları işbirliği ile gerçekleştirdiği program Osmanbey Parkı’nda gerçekleştirildi
Karşıyaka miniklerinin bayrak sevgisi
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Kasım 2013 Perşembe 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Çocuklara bayrak sevgisini kazandırmak, ortak çalışma ile el becerilerini geliştirmek, sosyal çalışmada yer almalarını sağlamaya yönelik yapılan uygulamaya 12 anaokulundan 300 öğrenci katıldı. Mozaik öğretmeni Havva Ceylan önderliğinde hazırlanan 1.5x2 metre ebatlarındaki Türk Bayrağı küçük taşları minikler tarafından yerlerine konuldu. Etkinlik boyunca çok eğlendikleri gözlenen minikler, bayrak tamamlandıktan sonra önünde fotoğraf da çektirmeyi ihmal etmediler.

Etkinlik alanında ayrıca, miniklerin Cumhuriyet konusuyla ilgili daha önce yaptıkları resimlerden oluşan sergide açıldı. Etkinliğe Karşıyaka Belediyesi’ne ait üç okul öncesi eğitim sınıfından öğrenciler de katıldı.
Çocuklar için çok faydalı bir çalışmanın gerçekleştirildiğini belirten Okul Öncesi Eğitim Kurumları Başkanı Dilek Soylu, “Birlikte çalışma ile ana okulları işbirliği artarken çocuklarımız da farklılıklar yaşamaktadır. Bizlere destekleri nedeniyle Karşıyaka Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz“ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası