Ege Postası
Geri

Tartan'dan yardım eli

Konak Belediyesi sahipsiz hayvanlar için ‘Hayvanları koruyalım, onları doyuralım’ adlı bir projeye imza attı. Sokak hayvanlarını doyurmak adına mama araçları oluşturuldu.
Tartan'dan yardım eli
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Kasım 2013 Perşembe 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Konak Belediyesi öncülüğünde oluşturulan projeyi tanıtmak amacıyla Hayvan hakları Federasyonu( HAYTAP) ve birçok hayvansever, Prof.Dr.Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi’nin önünde buluştu. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın katılımıyla hayvanlara hayat verecek proje tanıtıldı. Sokakta yaşayan hayvanlar için bir önceki projede parklara ‘Beslenme Durakları’ yaptıran, su ve yemek kapları koyan Konak Belediyesi, ‘Hayvanları koruyalım, onları doyuralım’ projesiyle de Türkiye’de bir ilk yaşatıyor.
HAYTAP İzmir Temsilcisi Esin Önder “ Bu proje, barınaklardaki binlerce bakıma muhtaç tüylü dostlarımızın karınlarını doyurmak için umut oldu. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a teşekkür ediyorum” dedi. Önder, sakat hayvanlar için engelli bakım ve rehabilitasyon merkezi ile hayvan mezarlığı kurulması için de Tartan’dan destek istedi.
Projenin bir örneğinin Almanya’da olduğunu Türkiye’de ise ilk kez gerçekleştirildiğini belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Nasıl yoksul, engelli insanlarımıza sahip çıkıyorsak, gönül dostlarımız sokak hayvanlarına da sahip çıkıyoruz. Mama araçlarımızla otel, restoran ve lokantalardan topladığımız gıdaları, barınaklardaki can dostlarımızın beslenmesi için ulaştıracağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası