Ege Postası
Geri

MHP İzmir'de o ilçeden Bahçeli'ye tam destek

MHP Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğur, “1997’de nerede duruyorsak yine oradayız. Dün Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde nasıl yürüyorsak şimdi de liderimiz Devlet Bahçeli'nin izinde yürüyoruz.” dedi.
MHP İzmir'de o ilçeden Bahçeli'ye tam destek
Haberler / Yerel Politika
2 Mart 2016 Çarşamba 12:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP içindeki olağanüstü kongre çalışmalarını ve muhaliflerin mahkemeye başvurmalarını değerlendiren MHP İzmir Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğur, “MHP üzerine ve MHP’nin içişlerine dışardan müdahaleler olduğunun farkındayız. MHP tüm varlığıyla ve mensuplarıyla bölünmez bir bütündür. Dava arkadaşlarımızın hepsi bir bütünün parçalarıdır biz böyle görüyoruz. Liderimizin emrinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. MHP’ye de müdahale edenlere tek bir cevabımız var, biz CHP değiliz. Biz canı istediğinde genel kurul toplayan bir kooperatifte değiliz. Biz yarım yüzyıllık gelenekleri ve binlerce yıllıkta fikri olan bir siyasi partiyiz. Kurumsal ilkelerimiz bu konuda büyük önem taşımaktadır.” diye konuştu.



Ülkücüler Oyunun Farkında
MHP’yi ve MHP’nin Genel Başkanı'nı hedef alarak karalama kampanyaları ve MHP üzerinde oynanan oyunları görmekteyiz biz bunun farkındayız, nerede duracağımızı çok iyi biliyoruz. Mücadelemiz ilk günkü gibi heyecan ve inançla devam ediyor. 1997’de nerede duruyorsak yine oradayız. Dün Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde nasıl yürüyorsak şimdide liderimiz Devlet Bahçeli'nin izinde yürüyoruz.

Otuz yıldır MHP’nin İzmir Teşkilatlarında aktif görev alan MHP Karabağlar İlçe Başkanı Uğur açıklamasını şöyle sürdürdü, "Milliyetçi Hareket Partisi yakın siyasi tarihimizin en tecrübeli siyasi kurumudur. Bugün oynanan senaryo dünde oynanmıştır. Bu senaryolar geçmişte Ülkücü iradeden nasıl cevap aldıysa bugünde aynı cevabı alacaktır. Biz Ülkücülüğümüzün gereği ve ön şartı olarak liderimizin emrinde Partimizin ve Türk milletinin hizmetindeyiz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası