Ege Postası
Geri

MHP’li Şahin’den ‘Hazma Dağ’ değerlendirmesi: Pagos zihniyetinden kurtaracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak açıkladı. Hamza Dağ’ın adaylığını değerlendiren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “İzmir’i Pagos zihniyetinden kurtaracağız” dedi.
MHP’li Şahin’den ‘Hazma Dağ’ değerlendirmesi: Pagos zihniyetinden kurtaracağız
Haberler / Yerel Politika
18 Ocak 2024 Perşembe 17:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- 31 Mart 2024 yerel seçimlere 72 gün kala siyasi partilerde adaylık hareketliliği sürüyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir toplamda 48 belediye başkan adayını açıkladı.

ADAY HAMZA DAĞ

AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ oldu. 

“İZMİR’İ KURTACAĞIZ”

Hamza Dağ’ın adaylığını değerlendiren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hamza Dağ, Cumhurbaşkanımız tarafından Ankara’da açıklandı. Biz de orada hazır bulunduk. İzmir’i Pagos zihniyetinden kurtaracağız” ifadelerine yer verdi.

MHP’YE 5 İLÇE

MHP İzmir’de Foça, Aliağa ve Çeşme adaylarını açıklamıştı. 2 ilçede daha adayın açıklanacağını belirten Şahin, “Büyükşehir’i ve 18 ilçeyi alacağımızı düşünüyoruz. Dikili adayımızı yarın. Tire adayımzıı da önümüzdeki hafta Cuma günü açıklayacağız. Genel iktidarın hizmetlerinin daha düzgün yapılması bakımından İzmir’i CHP zihniyetinin elinden kurtaracağız. Güzel İzmir’imizde ve ilçelerimizde hizmetlerin kesintisiz devam etmesini arzuluyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası