Ege Postası
Geri

Malatya’da SBS şampiyonları Hügem Anafen’den çıktı

Bu yıl son kez yapılan Seviye Belirleme Sınavı'nda Hügem Anafen Dershaneleri öğrencileri Aytaç Bülent Kuku Malatya birincisi, Batuhan Günel il üçüncüsü, Nazlı Aydın il dördüncüsü, İzem Beyza Yünkül il altıncısı, Nisanur Koç ise...
Malatya’da SBS şampiyonları Hügem Anafen’den çıktı
Haberler / Genel
12 Temmuz 2013 Cuma 15:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bu yıl son kez yapılan Seviye Belirleme Sınavı'nda Hügem Anafen Dershaneleri öğrencileri Aytaç Bülent Kuku Malatya birincisi, Batuhan Günel il üçüncüsü, Nazlı Aydın il dördüncüsü, İzem Beyza Yünkül il altıncısı, Nisanur Koç ise il dokuzuncusu oldu.

Hügem Dershaneleri Genel Müdürü Ergün Anıl, yaptığı açıklamada, 1991 yılından bu yana sınavlarda başarıyı gelenek haline getiren kurumlarının 2013 SBS’de de önemli dereceler elde ettiğini dile getirdi.

YGS, LYS’nin ardından SBS’de de elde edilen dereceler başarıların tesadüf olmadığını gösterdiğini belirten Anıl, "Öğrencilerimizin gerek kitlesel başarıda, gerek bireysel dereceleriyle başarımızın artarak devam ettiği görülmüştür. Öğrencilerimizden Aytaç Bülent Kuku 495 puan alarak Türkiye 253. Malatya birincisi, Batuhan Günel 494 puan alarak Türkiye 384’üncüsü Malatya üçüncüsü, Nazlı Aydın 493 puan alarak Türkiye 481’incisi Malatya dördüncüsü, İzem Beyza Yünkül 492 puan alarak Türkiye 691’incisi Malatya altıncısı, Nisanur Koç 491 puan alarak Türkiye 862’incisi Malatya dokuzuncusu olmuşlardır.

Sonuçlara göre, Malatya genelinde ilk 10'da 5, ilk 50'de 20 derece çıkardıklarını belirten Anıl, başta öğrenciler olmak üzere başarıda emeği geçen milli eğitim camiasının tüm idareci ve öğretmenleri ile öğrencilerin ailelerine ve dershanenin eğitim kadrosuna teşekkür etti.

Anıl, "Bu başarının ortaya çıkmasında kendini eğitime adamış fedakar ve çalışkan öğretmen kadromuzun, öğrenciye bire bir rehberlik hizmeti veren danışmanlık sisteminin ve dershane öğrenci ve aile işbirliğinin çok önemli etkisi olmuştur." dedi.

15 -21 Temmuz arası tercihlerin yapılmasının beklendiğini anlatan Anıl, "201 puan ve üzeri puan alan öğrenciler tercih yapabilecektir. Dershanemiz açık olup, öğrencilerimize tercihlerle de ilgili rehberlik servisimizin öğretmenleri yardımcı olacaklardır." açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası