Ege Postası
Geri

Mali müşavir ve muhasebeciler Medecal Park'la sağlık protokolü imzaladı

Samsun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Hayrul Kayar ve Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Hikmet Çavuş arasında protokol imzalandı. Ziyarete eşlik eden Medical Park Samsun Hastanesi Hasta Hizmetleri...
Mali müşavir ve muhasebeciler Medecal Park'la sağlık protokolü imzaladı
Haberler / Genel
1 Temmuz 2013 Pazartesi 14:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Hayrul Kayar ve Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Hikmet Çavuş arasında protokol imzalandı.

Ziyarete eşlik eden Medical Park Samsun Hastanesi Hasta Hizmetleri Müdürü Birsen Öztürk, Samsun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) yöneticilerine “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” hakkında bilgi verdi. SGK’lı kişilerin Özel Sağlık Sigortasının yaklaşık 3’te 1 fiyatına ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ poliçelerini satın alabileceklerini ifade eden Birsen Öztürk, “SGK’lı kişiler, ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nı çok uygun fiyatlara yaptırabilecekler. Kişiler ayakta ve yatarak tedavi teminatı alabildikleri gibi sadece 'yatarak' teminatını da seçebilecekler.” dedi.

Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Hikmet Çavuş da “Medical Park Samsun Hastanesi; modern tıbbın tüm gereklerini yeni ve kapsamlı bir sağlık anlayışıyla hastalarına sunmaktadır. Gerek teşhis-tedavide, gerekse koruyucu sağlık hizmetlerini toplumun tüm kesimlerine dünya standartlarında sunmak amaç ve hedefiyle hizmetlerine devam etmektedir. Sağlıkta tercih edilen bir marka olmaktan onur duymaktayız ve bunun bilinciyle, her geçen gün daha iyi hizmetler ve imkanlar sunabilmek adına gelişmekteyiz. Bu sürecin SMMMO üyeleri adına faydalı olmasını temenni ederim.” diye konuştu.

SMMMO Başkanı Hayrul Kayar da Samsun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası olarak üyelerine yönelik çalışmalar yürüttüklerini, imzalanan protokoller ile üyelere daha verimli hizmet vermek istediklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası