Ege Postası
Geri

Manisaspor Kızılyıldız'dan Nikola Mikic’i transfer etti

PTT 1. Lig ekibi Manisaspor, Sırbistan’ın Kızılyıldız takımından Nıkola Mikic’i transfer etti. Kızılyıldız’ın kaptanlığını da yapan 28 yaşındaki defans oyuncusu, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda düzenlenen törenle iki yıllık sözleşmeye...
Manisaspor Kızılyıldız'dan Nikola Mikic’i transfer etti
Haberler / Spor
23 Temmuz 2013 Salı 14:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PTT 1. Lig ekibi Manisaspor, Sırbistan’ın Kızılyıldız takımından Nıkola Mikic’i transfer etti. Kızılyıldız’ın kaptanlığını da yapan 28 yaşındaki defans oyuncusu, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda düzenlenen törenle iki yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Manisaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, Mikic’in hayırlı olması temennisinde bulundu. Kızılyıldız’da geçen sezon 30 maçta forma giyen Mikic’in aynı zamanda takım kaptanlığı da yaptığını belirten Kadayıfçılar, iki yıllığına anlaştıklarını söyledi. Bu sene herkesin, "Manisaspor niye transfer yapmıyor'" diye sorduğunu hatırlatarak, “Biz nokta atışı yaparak transfer yapmak istiyoruz. Bunlardan birisini Mikic’i alarak yaptık. Yönetim bu konuda çok titiz çalışıyor. Takımın ihtiyacı olan sol ön ve santrfor mevkilerine transfer yapabiliriz. Kaliteli futbolcuyu uygun fiyata alarak, nokta transfer yapmak için çaba gösteriyoruz.” dedi.

Nikola Mikic ise gelmesinde, Türkiye liglerinde oynayan birçok arkadaşının etkisi olduğunu söyledi. Özellikle Tosiç’in çok yakın arkadaşı olduğunu vurgulayarak, “Gelmeden önce Türkiye ve özellikle Manisaspor hakkında özel olarak bilgi aldım. Türkiye’de yıldızı parlayabilecek ve gelişim gösterebilecek futbolcular Manisaspor’dan yetişiyormuş. Bu durum, teklifi kabul etmemde önemli bir etken oldu.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası