Ege Postası
Geri

Trabzonspor, İrlanda’ya tur için gitti

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında sahasında 4-2 mağlup ettiği Derry City takımıyla 25 Temmuz Perşembe günü oynayacağı rövanş maçı için İrlanda’ya gitti.Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçakla saat 13.20'de...
Trabzonspor, İrlanda’ya tur için gitti
Haberler / Spor
23 Temmuz 2013 Salı 13:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında sahasında 4-2 mağlup ettiği Derry City takımıyla 25 Temmuz Perşembe günü oynayacağı rövanş maçı için İrlanda’ya gitti.

Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçakla saat 13.20'de Trabzon Havalimanı'ndan İrlanda'nın Londonderry şehrine hareket eden Trabzonspor kafilesinde 19 futbolcu yer alıyor. Bordo - mavili ekipte, Derry City maçı için UEFA'ya bildirilen listede isimlerine yer verilmeyen Zokoro, Emerson, Cech, Janko ve Bamba ile sakatlığı bulunan Batuhan Karadeniz ve Caner, Beşiktaş ile anlaşan kaleci Tolga Zengin ve Kayseri Erciyesspor ile transfer görüşmeleri yapan Yasin Öztekin yer almadı.

İrlanda'nın Londonderry şehrine inecek olan Trabzonspor kafilesi, oradan karayolu ile Belfast şehrine geçecek. Maç gününe kadar burada kalacak olan bordo-mavili kafile, 25 Temmuz Perşembe günü oynanacak olan maçın ertesi günü ise Trabzon'a geri dönecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası