Ege Postası
Geri

Mekke Belediyesi, Başakşehir'in tecrübelerinden faydalanmak istiyor

Mekke Belediye Başkan Yardımcısı Ameen Naib Al-Haram ve beraberindeki heyet yerel belediyecilik uygulamalarını, çalışmalarını incelemek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Başakşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Konuklarına Belediye Binasını...
Mekke Belediyesi, Başakşehir'in tecrübelerinden faydalanmak istiyor
Haberler / Güncel
30 Nisan 2013 Salı 18:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mekke Belediye Başkan Yardımcısı Ameen Naib Al-Haram ve beraberindeki heyet yerel belediyecilik uygulamalarını, çalışmalarını incelemek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Başakşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Konuklarına Belediye Binasını gezdiren Başkan Mevlüt Uysal konukların çeşitli konulardaki sorularına cevaplar verdi.

Mekke’nin altyapısını yenileme çalışmalarına başladıklarını belirten Başkan Yardımcısı Ameen Naib Al-Haram İstanbul’da örnek şehir ve akıllı belediyecilik modelini görmek için geldiği Başakşehir’i çok beğendiğini belirterek, Mekke’nin yeni yapılanmasında planlanan projelerden söz etti. Mekkeli ziyaretçiler, yapılanma sürecinde Türkiye'nin tecrübesinden faydalanmak, yerel yönetim anlayışı ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgi edinmek istediklerini ifade etti.

Özellikle ortak baz istasyonları, dijital arşiv sistemi, akıllı şehirler ve Akıllı Belediye Hizmetleri için Living-Lab'lerin rolü konularında sorular sorarak bilgiler alan Başkan Yardımcısı ve beraberindeki heyet, Mekke’de de uygulanabilecek projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Başakşehir Belediyesi’nin arşivleme sistemi ve iletişim merkezi ile yakından ilgilenen Başkan Yardımcısı Ameen Naib Al-Haram ve beraberindekiler, yapıyı inceledikte sonra hayranlıklarını dile getirdi. Başkan Uysal'ın, Ameen Naib Al-Haram’a ziyaretin anısına hediye takdim etmesinin ardından heyet Basşakşehir'den ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası