Ege Postası
Geri

Mersin'de yangına müdahale eden itfaiyeci göçen duvardan son anda kurtuldu

Mersin'de oto yedek parçası satan bir işyerinde çıkan yangında, itfaiye ekibi çöken duvarın altında kalmaktan son anda kurtuldu. İşyeri sahibi ise yangına yanlış müdahale edildiğini iddia etti.Mersin'in Akdeniz İlçesinde bulunan sanayi...
Mersin'de yangına müdahale eden itfaiyeci göçen duvardan son anda kurtuldu
Haberler / Güncel
30 Nisan 2013 Salı 17:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin'de oto yedek parçası satan bir işyerinde çıkan yangında, itfaiye ekibi çöken duvarın altında kalmaktan son anda kurtuldu. İşyeri sahibi ise yangına yanlış müdahale edildiğini iddia etti.

Mersin'in Akdeniz İlçesinde bulunan sanayi sitesinde oto yedek parça satılan bir iş yerinde işçilerin kaynak yaptığı sırada sıçrayan kıvılcım yangına çıkardı. İçeride yanıcı maddelerin bulunması nedeniyle yangın kısa sürede büyüyürek işyerini sardı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına güçlükle müdahale etti.
İş yerinde zaman zaman patlamalar yaşandı. Yangın sırasında iş yerinin duvarları dev alevlere dayanamayarak çöktü. Çökme sırasında bir itfaiyeci ise duvarın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Gökyüzüne yükselen siyah dumanlar şehrin bir çok yerinden rahatlıkla görülebildi. Yangında şans eseri yaralanan olmadı.

İş yeri sahibi ise itfaiye ekiplerine tepki gösterdi. Mersin İtfaiyesi'nin yetersiz ve taş devrinden kalma olduğunu iddia eden iş yeri sahibi "Bu tür yangınlara su ile müdahale edilmez, her türlü vergi alıyorlar ama Mersin'e yakışmayan bir belediye var. Böyle itfaiyeyi protesto ediyorum. Böyle belediye başkanını protesto ediyorum" diye konuştu.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası