Ege Postası
Geri

Milletvekili Mustafa Demir: Türkiye yön alan değil, yön veren ülke konumunda

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti Salıpazarı ilçe teşkilatı tarafından gerçekleştirilen toplantı öncesi çarşıda halkla bir araya geldi.         Kıraathanelerde oturan vatandaşlarla...
Milletvekili Mustafa Demir: Türkiye yön alan değil, yön veren ülke konumunda
Haberler / Politika
19 Temmuz 2013 Cuma 16:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti Salıpazarı ilçe teşkilatı tarafından gerçekleştirilen toplantı öncesi çarşıda halkla bir araya geldi.

        Kıraathanelerde oturan vatandaşlarla sohbet eden Demir, sorunları dinledi, talep ve önerileri aldı. İlçe merkezinde, Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti İlçe Başkanı Yücel Kaya ve partililerle birlikte dolaşan Demir, Türkiye gündemi hakkında vatandaşlara bilgi verdi, hükümet çalışmalarını anlattı. Dünyanın önemli bir süreçten geçtiğini ifade eden Demir, Türkiye'nin yaşanan süreçte yön alan değil yön veren ülke konumunda dik durduğunu, nerede bir haksızlık, zulüm, demokrasi dışı uygulama, insan hakkı ihlali varsa, ülke menfaatleri de göz önüne alınarak müdahil olunduğunu hatırlattı. Türkiye'nin güçlü bir ülke konumuna gelmesinin 10 yılı aşkın süredir yürütülen başarılı çalışmalar sayesinde olduğunu dile getiren Demir, dünyada söz sahibi ülke konumundaki Türkiye'nin gücünden rahatsızlık duyulduğunu, iç ve dıştan kaynaklı çeşitli oyunların denendiğini ama başarı sağlanamadığına dikkat çekti.

        "AK Parti iktidarı ülke menfaatlerini korumak, aldığı vekaleti eksiksiz yerine getirmek için var gücüyle çalıştı, çalışıyor." diyen Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Demir, şöyle devam etti: "Türkiye üzerinde oynanan oyunları hükümet bozdu. Rant kapılarını kapadı, kaynakları verimli hale getirdi, zincirle bağlanmış sorunları çözme noktasında başarı sağladı, sağlamaya da devam ederken birileri rahatsız oldu. Ülkeye zincirle bağlanmış sorunlardan beslenenler bırakmamak için halen zincirleri tutuyor o yana bu yana çekmeye çalışıyor. Ama artık eski Türkiye yok. Vatanına, milletine sahip çıkan bir iktidar var."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası