Ege Postası
Geri

Moroğlu Yüksel'in istifasını değerlendirdi

24. dönem İzmir Milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi Mustafa Moroğlu, İl Başkanı Alaattin Yüksel’in istifasını değerlendirdi.
Moroğlu Yüksel'in istifasını değerlendirdi
Haberler / Yerel Politika
12 Ağustos 2016 Cuma 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Parti Meclisi Üyesi Mustafa Moroğlu, İl Başkanı Alaattin Yüksel’in istifasını değerlendirdi. 

"İzmir İl Başkanımız Alaattin Yüksel, yaşamını CHP’ye adamış, ömrü boyunca Gençlik kollarından başlayarak Partimizin her kademesinde başarıyla ülkemize ve İzmir’imize hizmet etmiştir. İl Başkanımız Alaattin Yüksel’in istifasından elbette herkes gibi ben de üzüntü duydum. Yüksel, 2002- 2004 yıllarında il başkanlığı yapmış, İzmir’in bugünkü konumuna gelmesinde önemi yadsınamayacak başarılara imza atmıştır. Geçmişte Genel Başkan Yardımcımız olarak, 24. Dönemde İzmir Milletvekilimiz olarak, İzmir’imizin, örgütümüzün sesi olmuştur. 20 Aralık 2015’te İzmir İl Başkanlığına seçilen ve bugüne kadar bu görevi layıkıyla yerine getiren Yüksel, bu görevi sırasında Türkiye’nin içinde bulunduğu zor koşullarda AKP İktidarının özgürlükleri kısıtlayıcı, baskıcı, demokrasiyi ve cumhuriyet değerlerini yok sayan, barış yerine savaşı dayatan, ülkede kutuplaşmayı arttıran, sendika ve emek düşmanı söylem ve uygulamalarına karşı İzmir’de CHP Örgütümüze önderlik ederek barışın, özgürlüğün, demokrasinin sesini yükseltmiş, Örgütümüzün mücadelesinde en önde yer almıştır. Yüksel’in istifasının ardından il yönetimimiz, partimizin tüzük ve yönetmelikleri gereği yönetim kurulu toplantısını yaparak yeni il başkanını kendi içinden seçmiştir. Türkiye’nin yangın yerine döndüğü çok zor günlerden geçtiğimiz böyle bir dönemde, partimizde hiçbir sorun, sıkıntı olmadan yeni il başkanının seçilmesi büyük bir sorumluluk örneği, siyasi ahlak ve olgunluktur. Türkiye’yi karanlıklardan aydınlık günlere kavuşturmak için, darbeleri, dikta girişimlerini, gericiliği tarihin çöplüğüne atmak için, CHP İktidarı için omuz omuza örgütlü mücadelemizi sürdüreceğiz. Yorulmak yok! Özgür bir Türkiye için mücadeleye devam."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası