Ege Postası
Geri

Müjdat Ünsalan DUR DURAK bilmiyor...

Kurban bayramının her günü Karşıyaka’nın farklı bir bölgesinde halkın soru ve sorunlarını dinlemekle geçiren CHP Karşıyaka Başkan Aday Adayı Müjdat Ünsalan bayramın üçüncü günü "bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır sloganı" ile 7 gün 24 saat görev yapan Taksiciler ile bayramlaştı. Karşıyaka’ da ki tüm taksi duraklarını ziyaret eden Müjdat Ünsalan dağıtmış olduğu kahveyi taksicilerle birlikte içerken Modern bir kent ulaşımında büyük bir rol oynayan, halkın nabzını tutan taksici esnafı ile sorunları ve beklentileri üzerine sohbet etti.
Müjdat Ünsalan DUR DURAK bilmiyor...
Haberler / Yerel Politika
18 Ekim 2013 Cuma 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Esnafın dertleri ve sorunlarını yerinde dinleyen Ünsalan esnafa projeleri anlattı. Esnafın yoğun ilgisi ile karşılaşan Müjdat Ünsalan, Karşıyaka halkını ve sokaklarını yakından tanıdığını ve bildiğini söyledi. Sorunların Çözümü konusunda teşhisi koyarak tedavisi için reçetelerinin hazır olduğunu vurguladı.

Taksici esnafına kahve dağıtan Karşıyaka belediye başkan aday adayı Müjdat Ünsalan Karşıyaka’da hizmete dönüşemeyecek uçuk projeler yerine gerçekleşme olasılığı büyük olan somut projeler sunmanın daha iyi bir davranış olduğunu ve gerçekçi olmak gerektiğinin altını çizdi. İnsan odaklı projelerle yola çıktığını vurgulayan Ünsalan, halkla beraber ve halkla içi içe olacağını, birlikte üretip birlikte yöneteceklerini söylerek, aksi projelerin Karşıyaka’nın menfaatine olamayacağını dile getirdi.

En Büyük Sorun Akaryakıt


Ziyarette kısa bir konuşma yapan Müjdat Ünsalan “Taksici esnafımızın derdini dinlemek, taksici esnafımızla sohbet etmek ve onlarla 40 yıl hatırı olan bir kahve içmek için buradayız. Taksici esnafımızdan birçok vergi alınıyor. Dolaysıyla arkadaşlarımızın mağdur olduğunu biliyoruz. Bizlerde burada yaşıyoruz, beraberiz zaten. Bu arkadaşlarımızın sorunlarını biliyoruz. Onlarla bir görüş alış verişi yapalım, onların derdini dinleyelim istedik. Arkadaşlarımız bizlere bir çok talepte bulundular. Biz bunu aday olduğumuz zaman yapacağımızın sözünü veriyoruz.En büyük sıkıntıları akaryakıt sorunudur.Onun için taksici arkadaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemeye geldik” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası