Ege Postası
Geri

Yıldız’ın bayramda ilk durağı huzurevi oldu

CHP Karabağlar Belediye Başkan A. Adayı Ecz. Ali İhsan Yıldız, Karabağlar ilçesinde yer alan İzmir Huzurevi’ni ziyaret etti.
Yıldız’ın bayramda ilk durağı huzurevi oldu
Haberler / Yerel Politika
17 Ekim 2013 Perşembe 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Yıldız’ın ilk ziyareti İzmir Huzurevi’ne oldu. Bayramın 2. günü İzmir Huzurevi sakinlerini ziyaret eden Yıldız duygu dolu anlar yaşadı. Çeşitli hediyelerle huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayan Yıldız: “sizler bizim büyüklerimizsiniz, bizleri siz yetiştirdiniz büyüttünüz, sizlerle gurur duyuyorum, her zaman yanınızda oldum, daha da fazla yanınızda olabilmek için elimden geleni yapacağım. Gerçekten güzel temiz bir tesiste kalıyorsunuz, huzurevi çalışanlarını tebrik ederim” dedi.
Huzurevi çalışanlarından bilgi alan Yıldız: “bu tesisler çok önemli, yerel yönetimlerin belediye, kaymakamlık, valilik işbirlikleriyle kesinlikle desteklenmeli, var olan kapasite arttırılmalıdır” dedi.

“GÖZÜNÜZDEKİ IŞIKTAN BELLİ BİZ SİZİNLEYİZ

Huzurevinde kısa da olsa yaklaşan yerel seçimler üzerine konuşuldu. Huzurevi sakinleri ve Yıldız arasında espirili konuşmalar gerçekleşti. “AKP’li değilsen başımızın tacısın” diyenlere Yıldız’ın cevabı “Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan A. Adayıyım” olmasıyla büyük bir alkış geldi. Bir çok huzurevi sakinleri: “biz çocukluktan halk partiliyiz, sizin gözünüzdeki ışıktan belli biz sizinleyiz yolunuz açık olsun” dedi.

YILDIZ’IN PARTİ ROZETİ HUZUREVİ SAKİNLERİNE

Bir huzurevi sakinin Yıldız’ın ceketindeki CHP rozetini istemesi üzerine Yıldız: “ben bu rozeti büyük bir onurla, gururla taşıyorum, sizin ve sizlerinde bu şekilde taşıyacağınızdan eminim” diyerek ceketindeki rozeti huzurevi sakininin yakasına taktı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası