Ege Postası
Geri

Narlıdere’ye Çifte bayram

Son derece sıcak geçen yaz günlerinde Narlıdere’li vatandaşlar bayram coşkusu ile Açıkhava sinemasının keyfini bir arada yaşayacak.
Narlıdere’ye Çifte bayram
Haberler / İzmir
6 Ağustos 2013 Salı 09:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, bayram süresince her gün ve bayram sonrasında Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerinde birbirinden eğlenceli filmleri Açıkhava sinemasında izleme keyfini Narlıderelilere hediye ediyor. Arife günü başlayacak olan film gösterimleri bayram süresince saat:21.00’da Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanında sinemaseverler ile buluşacak.

Gazozlar Belediye’den

Narlıdere Belediyesi tarafından düzenlenen Nostaljik açık hava sinema günleri vatandaşa bedava olarak dağıtılacak olan çiğdem ve gazoz eşliğinde sunulacak. ‘Entel köy Efeköy’e Karşı’, ‘Hükümet Kadın’, ‘Çakallarla Dans’, ‘Öz Hakiki Karakol’ adlı birbirinden eğlenceli filmlerin dönüşümlü olarak gösterileceği ‘Açıkhava Sinema günleri’ bayram süresince Demokrasi Meydanında, bayramdan sonra hafta sonları Narbel Konutları, 2. İnönü Mahallesi, Çatalkaya Mahallesi, İzsu Deposu Alanı, Huzur Mahallesi ve Sahil Evleri mahallelerinde vatandaşın beğenisine sunulacak.

Herkes için Bayram olsun

Narlıdere sineme günleri ile ilgili konuşan Başkan Batur “Bayramın herkes için daha keyifli ve eğlenceli geçmesi için Açıkhava sinema günlerini bayram ile birlikte başlattık. Narlıdere’lilerin, özellikle çocukların bayramları bayram ruhuna uygun olarak, bir arada ve neşe içerisinde geçirmesini istedik. Çocukluğumuz Narlıdere’sinde büyük keyif alarak izlediğimiz Açıkhava sinema keyfi’ni, hem Narlıderelilere yeniden yaşatmak, hem de hiç izleme şansı olmamış gençlerimize nostaljik bir yaz akşamı geçirmelerini sağlayacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası