Ege Postası
Geri

Osmanbey Koleji öğrencileri engelliler için 10 bin kapak topladı

Afyonkarahisar’da engelli bireylerin tekerlekli sandalyeye kavuşmasını sağlayan 'Mavi Kapak Kampanyası'na bir destekte Osmanbey Koleji öğrencilerinden geldi. Osmanbey Koleji 4-B sınıfı öğrencileri topladıkları 10 bine yakın mavi kapakları...
Osmanbey Koleji öğrencileri engelliler için 10 bin kapak topladı
Haberler / Genel
11 Haziran 2013 Salı 18:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Afyonkarahisar’da engelli bireylerin tekerlekli sandalyeye kavuşmasını sağlayan 'Mavi Kapak Kampanyası'na bir destekte Osmanbey Koleji öğrencilerinden geldi. Osmanbey Koleji 4-B sınıfı öğrencileri topladıkları 10 bine yakın mavi kapakları Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teslim etti.

Öğrencileri duyarlılıklarından dolayı tebrik eden Başkan Çoban, toplanan mavi kapakların ülke ekonomisine verdiği katkının yanında engelli bireylerin yaşam kalitesini arttırdığını söyledi. Engelli bireylerin hayata bağlanması için Afyonkarahisar Belediyesi olarak Türkiye'de ilkleri gerçekleştirdiğini hatırlatan Çoban, "Göreve geldiğimiz günden bu tarafa engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırma gayreti içerisinde olduk. Engellilerimiz için birçok çalışmaya imza attık. 3,5 yılda dağıttığımız 232 akülü araç ve 103 tekerlikli sandalye ile engelli kardeşlerimizi evlerinden dışarı çıkararak sosyal yaşama katılımlarını sağladık. Sizlerde topladığınız kapaklar sayesinde engelli kardeşlerinizin yanında olduğunuzu gösterdiniz." dedi.

Osmanbey Koleji öğrencileriyle yakından ilgilenen Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi'nin kentin gelişimi adına yaptığı çalışmalardan bahsetti. Öğrenciler ise sınıf öğretmenleri Hatice Gülay'ın organizasyonu ile gerçekleşen kampanyaya destek olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek Çoban'a teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası