Ege Postası
Geri

Pakistan’da bazı seçim merkezlerinde oy verme saati uzatıldı

Pakistan’da tarihi parlamento ve eyalet seçimlerinde oy verme işleminin saati bazı bölgelerden 17.00’den 20.00’a kadar uzatıldı. Pakistan seçim komisyonu, ülkenin güneyindeki liman şehri Karaçi’de 8 seçim merkezinde oy verme saatini 20.00’a...
Pakistan’da bazı seçim merkezlerinde oy verme saati uzatıldı
Haberler / Dünya
11 Mayıs 2013 Cumartesi 15:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Pakistan’da tarihi parlamento ve eyalet seçimlerinde oy verme işleminin saati bazı bölgelerden 17.00’den 20.00’a kadar uzatıldı.

Pakistan seçim komisyonu, ülkenin güneyindeki liman şehri Karaçi’de 8 seçim merkezinde oy verme saatini 20.00’a kadar uzattı. Oy verme işlemi yerel saatle 08.00’de başlarken, 17.00’da sona erecek.

Bu arada ülke genelinde bazı bölgelerde seçim merkezlerinin geç açıldığı ile ilgili haberler geliyor. Sosyal paylaşım sitelerinde seçimlerle ilgili bilgiler paylaşan vatandaşlar ve gazeteciler, bazı bölgelerde seçim merkezlerinin öğlen saatlerinde açıldığı bilgisini veriyor.

Karaçi’de bir seçim merkezinde bekleyen gazeteci Ayeşa Tammi Hag ise 250 numaralı seçim merkezinin 16.30 itibariyle halen açılmadığını ifade ediyor. Pakistan seçim komisyonunun oy verme işlemini uzattığı merkezler arasında bu bölge de yer alıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası