Ege Postası
Geri

Pakistan’da seçimlerde oy verme işlemi sona erdi

Pakistan’da tarihi parlamento ve eyalet seçimlerinde oy verme işlemi yerel saatle 18.00 itibariyle sona erdi. Pakistan Seçim Komisyonu, Pencap eyaletinde seçimlere katılımın yüksek olduğunu duyurdu. Pakistan Seçim Komisyonu Genel Sekreteri İştiag...
Pakistan’da seçimlerde oy verme işlemi sona erdi
Haberler / Dünya
11 Mayıs 2013 Cumartesi 17:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Pakistan’da tarihi parlamento ve eyalet seçimlerinde oy verme işlemi yerel saatle 18.00 itibariyle sona erdi. Pakistan Seçim Komisyonu, Pencap eyaletinde seçimlere katılımın yüksek olduğunu duyurdu.

Pakistan Seçim Komisyonu Genel Sekreteri İştiag Ahmed, basın toplantısında yaptığı açıklamada, seçim merkezlerinin 18.00 itibariyle kapandığını ve oy verme işleminin sona erdiğini bildirdi. Ahmed, “Pakistan Seçim Komisyonu, seçimlerin yapılmasında başarılı oldu. Pencap eyaletinde seçimlere katılım yüksek kaydedildi.” dedi.

Bu arada Pakistanlı yetkililer, seçim merkezlerinin geç açıldığı ülkenin güneyindeki liman şehri Karaçi’de 7 seçim merkezinde oy verme işleminin 20.00’a kadar devam edeceğini açıkladı.

Seçime katılım ile ilgili kesin bilgiler vermeyen Pakistan Seçim Komisyonu Genel Sekreteri İştiag Ahmed, sadece ülke genelinde katılımın çok iyi olduğunu ifade etmekle yetindi.

Seçimlerle ilgili yapılan yolsuzluk iddiaları ile ilgili de konuşan Ahmed, “Biz hiçbir şeyi saklamayacağız. Eğer her hangi bir seçim bölgesinden bir şikayet gelirse, onu ciddiyetle inceleyeceğiz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası