Ege Postası
Geri

Netanyahu, Suriye’ye silah arzını müzakere için Moskova’ya geliyor

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Suriye’ye silah sevkiyatını durdurması için Moskova’ya gelecek hafta bir ziyaret gerçekleştirecek. ABD Dışişleri Bakanı Jonh Kerry ve İngiltere Başbakanı David Cameron’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir...
Netanyahu, Suriye’ye silah arzını müzakere için Moskova’ya geliyor
Haberler / Dünya
11 Mayıs 2013 Cumartesi 16:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Suriye’ye silah sevkiyatını durdurması için Moskova’ya gelecek hafta bir ziyaret gerçekleştirecek.

ABD Dışişleri Bakanı Jonh Kerry ve İngiltere Başbakanı David Cameron’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşmesinin ardından Netanyahu’nun ziyareti anlamlı bulunuyor.

İsrail makamları ziyareti resmi olarak açıklamasa da, İsrail makamlarından Ria Novosti’ye verilen bilgide, “Netanyahu Rusya’yı ziyaret edecek. Ana gündem Suriye’ye yapılan silah ihracatı…” dedi.

Netanyahu’nun Putin’le Soçi’de hafta başında bir araya gelmesi bekleniyor. Putin’in danışmanı Dmitri Peskov da İsrail başbakanının ziyaretini doğruladı.

İsrail’in Suriye’ye yönelik hava saldırısı sonrası, Putin ve Netenyahu 6 Mayıs’ta bir telefon görüşmesi yapmıştı. İsrail’in Rusya’dan Suriye’ye S-300 füze savunma sistemleri vermemesi konusunda baskı yaptığı belirtiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası