Ege Postası
Geri

Rum basını: ABD, Maraş'ın Kıbrıslı Rumlara verilmesini olumlu buluyor

Rum basını, ABD'nin Kıbrıslı Rumlarla Türkler arasında güven artırıcı bir önlem olarak Mağusa’nın Güney Kıbrıs'a verilmesini ilgiyle karşıladığını iddia etti. Rum basını, Güney Kıbrıs Dışişleri Bakanı Yuannis Kasulidis’in...
Rum basını: ABD, Maraş'ın Kıbrıslı Rumlara verilmesini olumlu buluyor
Haberler / Dünya
12 Mayıs 2013 Pazar 15:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rum basını, ABD'nin Kıbrıslı Rumlarla Türkler arasında güven artırıcı bir önlem olarak Mağusa’nın Güney Kıbrıs'a verilmesini ilgiyle karşıladığını iddia etti.

Rum basını, Güney Kıbrıs Dışişleri Bakanı Yuannis Kasulidis’in Amerikalı mevkidaşı Jonh Kerry ile görüşme esnasında dile getirdiği Mağusa'ya bağlı Maraş'ın Güney Kıbrıs'a verilmesin konusunun ABD tarafından olumlu karşılandığını öne sürdü.

Kerry'nin bu öneriyi Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile görüşmesi sırasında dile getireceğini aktaran Rum basını, Washington'un doğalgazın Kıbrıs sorunun çözümünde teşvik edici bir olgu olarak gördüğünü ve bu konunun bir tehdit unsuru olamayacağı düşüncesinde olduğunu da yazdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası