Ege Postası
Geri

SADER, tıp fakültesi mezunlarını buluşturdu

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunları, Malatya Sağlıkçılar Derneği'nin (SADER) düzenlediği programda biraraya geldi.     Sabancı Kültür Merkezi'ndeki programa, Malatya Sağlık Müdür Yardımcısı Suat Çoban,...
SADER, tıp fakültesi mezunlarını buluşturdu
Haberler / Genel
1 Temmuz 2013 Pazartesi 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunları, Malatya Sağlıkçılar Derneği'nin (SADER) düzenlediği programda biraraya geldi.

    Sabancı Kültür Merkezi'ndeki programa, Malatya Sağlık Müdür Yardımcısı Suat Çoban, İl Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. M.Emin Siverekli, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İrfan Özer, SADER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Necmeddin Gürbüz, Malatya Tabip Odası Başkanı Dr. Ali Yalçın, sanatçı Bilal Göregen ile tıp fakültesi mezunları ve aileleri katıldı.

    SADER Yönetim Kurulu Başkanı Gürbüz, burada yaptığı konuşmada, 'geleceğin ümidi, ışıklı çiçekler' diye seslendiği tıp fakültesi mezunlarından gurur duyduğunu belirterek, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Tıp fakültesi mezunlarının insanlar arasında hiçbir ayrım yapmadan insan onuruna en üst düzeyde saygı göstererek mesleğini yürütmelerini öneren Gürbüz, öğrencilere "Çok ulvi bir mesleğe adım atıyorsunuz. Aslında bu bir bitiş değil bu bir başlangıç. Her şey şimdi başlıyor. Ülkemizin dört bir köşesinde zor koşullarda çalışacaksınız, bilgiyi öğrendiğiniz gün eskimeye başlayacak ve bu yüzden kendinizi sürekli geliştirin, insanlara faydalı olun. Hayatınızı insanlık yoluna adayacaksınız ve bu yolda ilerleyeceksiniz. Ayrıca, sizlerin bu zorlu döneminizde en büyük destekçileriniz anneleriniz çok sıkıntı çektiler, analarınız ağladı. İnşallah yapacağınız güzel hizmetlerle onları güldürürsünüz." diye seslendi.

    Bilal Göregen'in söylediği şarkılarla eğlenen öğrencilere, programın sonunda plaket verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası