Ege Postası
Geri

SAGİAD ihtiyaç sahipleriyle iftar yapıyor, ihtiyaçlarını gideriyor

Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD), lüks iftarlar düzenlemek yerine gerçek ihtiyaç sahipleriyle iftarda buluşarak, ihtiyaçlarını gideriyor. SAGİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Sayın, yaptığı açıklamada,...
SAGİAD ihtiyaç sahipleriyle iftar yapıyor, ihtiyaçlarını gideriyor
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 14:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD), lüks iftarlar düzenlemek yerine gerçek ihtiyaç sahipleriyle iftarda buluşarak, ihtiyaçlarını gideriyor.

SAGİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Sayın, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak aldıkları karar gereği protokol ve lüks iftarlar düzenlemediklerini söyledi. Sayın, bunun yerine ayrılan bütçe ile Ramazan ayının her perşembe akşamı iftarda şehit yakınları, gaziler, ihtiyaç sahipleri ile yetim ve öksüz çocuklarla birlikte iftar yaptıklarını kaydetti. İftardan arta kalan bütçenin de ihtiyaç sahiplerine erzak temin edilip dağıtıldığını vurgulayan Sayın, “Bu güne kadar iftar soframızda 300 kişiyi ağırladık. Bu iftarlarda ihtiyaç sahiplerini gözettik. Birçok insan ramazan ayında lüks iftar programından hangisine gidelim diye düşünürken SAGİAD ailesi olarak biz kardeşlerimizle iftarlarda bir arada olmaktan ve onlarla tanışarak ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bizler iş dünyası olarak bazı istekleri çözüme kavuşturmamız daha kolay.” diye konuştu.

İftar programı ile gerçekten ihtiyaç sahibi olan insanların sıkıntılarını da dinlediklerini ve çözüm bulmaya çalıştıklarını ifade eden Sayın şunları kaydetti: “Burada tanıştığımız bir teyzemizin çamaşır makinesi bozulmuş ve çamaşırı elde yıkamaya başlamış. Bu makineyi tamir ettirmek veya yenisini almak gerekiyordu. Üyelerimizden bir firmamız hemen konu ile ilgilendi ve makine tamir edildi. Evine gidilen teyzemizin diğer ihtiyaçları da giderildi. Biz paylaşmayı seviyoruz. Paylaşacak ortamları oluşturmak istiyoruz. Bir annemiz eşi vefat ettikten sonra 3 çocuğu ile hayata sarılmış ve çabalıyorlar. Üyelerimizden bir firmamız ile kardeş aile yaptığımız ailemiz şimdi birlikte iftar veriyor ve ailenin ihtiyaçlarını gideriyorlar. Bir Ramazan bereketi olan paylaşmanın daha da genişlemesi için bizler çalışmaya devam edeceğiz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası