Ege Postası
Geri

Şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Muharip Gaziler Derneği Orhangazi Temsilciliği, gaziler ve şehit aileleri ile protokolü iftarda bir araya getirdi. Geleneksel iftar yemeği Tuna Petrol Tesisleri’nde yapıldı. Orhangazili gazilerin belgeselinin de izlendiği yemekte duygulu anlar yaşandı....
Şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 14:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muharip Gaziler Derneği Orhangazi Temsilciliği, gaziler ve şehit aileleri ile protokolü iftarda bir araya getirdi. Geleneksel iftar yemeği Tuna Petrol Tesisleri’nde yapıldı. Orhangazili gazilerin belgeselinin de izlendiği yemekte duygulu anlar yaşandı.

    İftara, Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Garnizon Komutanı Gökhan Su, Belediye Başkanı İsmail Tartar, Jandarma Komutanı Nuri Berk, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, TSO Başkanı Ergün Efendioğlu, Orhangazi Vergi Dairesi Müdürü İsrafil Sezgin, Bursa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muzaffer Uyar, Gedelek Köyü Muhtarı Osman Trak, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Safran, Şoförler ve Otomobilciler Odası İkinci Başkanı Ali Sevinç, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Bengül, KSS Başkanı Şükrü Çoklar katıldı.

    Orhangazili şehit aileleri ve gazileri bir araya getiren iftar yemeği sonunda konuşan Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, şehit aileleri ve gazilerin değerinin büyük olduğuna vurgu yaptı. Onlarla aynı masada iftar yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Yurdaer, çalışmaları sebebi ile gazileri de kutladı.

    Gaziler Derneği Orhangazi Temsilcisi Halim Çokgüler ise her yıl yapılan ve bir gelenek haline gelen iftar yemeğinin şahsını ve gazi arkadaşlarını mutlu ettiğini söyledi. Çokgüler, katılımcılara teşekkür etti. Belediye Başkanı İsmail Tartar da bir selamlama konuşması yaptı.

    Yemek sonrasında şehit aileleri, gaziler ve protokol birlikte sohbet etti. Orhangazi Belediyesi, Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği ve Gaziler Derneği tarafından hazırlanan gazi belgeseli seyredildi. Gazilerin harekat sırasında yaşadıkları en unutulmaz anılarını anlattıkları belgesel hatıraları canlandırdı. Yer yer duygusal anlar yaşandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası