Ege Postası
Geri

Samet Aybaba ile yollar resmen ayrıldı

Beşiktaş Kulübü, Samet Aybaba ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini borsaya bildirdi.        Beşiktaş Kulübü, konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama gönderdi....
Samet Aybaba ile yollar resmen ayrıldı
Haberler / Spor
27 Mayıs 2013 Pazartesi 15:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beşiktaş Kulübü, Samet Aybaba ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini borsaya bildirdi.

        Beşiktaş Kulübü, konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama gönderdi. Açıklama şöyle: "Şirketimiz ile Samet Aybaba arasındaki 28 Haziran 2012 tescil ve başlangıç tarihli Türkiye Futbol Federasyonu Teknik Adam Sözleşmesi taraflar olarak karşılıklı rıza ve muvafakatimizle 27 Mayıs 2013 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere karşılıklı olarak feshedilmiştir.

    Buna göre
    1. Şirketimiz, Fesih tazminatı olarak, 2013/2014 futbol sezonuna ilişkin garanti ücret tutarı olan toplam 1.550.000 TL’nı Samet Aybaba’ya ilki 31 Ağustos 2013 tarihinde olmak üzere bu tarihi takip eden ayların iş günü olan son günlerinde her biri 155.000. TL’lik taksitler halinde toplam 10 taksitte ödeyecektir.

    2.Samet Aybaba’nın 2013/2014 futbol sezonunda başkaca bir kulüple (şirketle) sözleşme imzalaması halinde, 2013/2014 futbol sezonunda yeni kulübünden alacağı ücret şirketimiz tarafından Samet Aybaba’ya ödenecek ücretten düşülecek olup, iki ücret arasındaki fark yine anılan tarihlerde aylık olarak şirketimiz tarafından Samet Aybaba’ya ödenecektir. "

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası