Ege Postası
Geri

Siber suçlar iş adamlarına anlatılacak

Bilişim Sektörü İşadamları Derneği, iş adamlarını 'Ticari Firmalarımızın Maruz Kaldıkları Siber Suçlar' konusunda bilgilendirecek. BİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akın, bilişim teknolojileri ile beraber artık ülkeler arasındaki...
Siber suçlar iş adamlarına anlatılacak
Haberler / Güncel
15 Nisan 2013 Pazartesi 12:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bilişim Sektörü İşadamları Derneği, iş adamlarını 'Ticari Firmalarımızın Maruz Kaldıkları Siber Suçlar' konusunda bilgilendirecek.

BİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akın, bilişim teknolojileri ile beraber artık ülkeler arasındaki sınırların kalktığını; bilgisayar ağları, internet gibi erişimlerle uluslararası bir boyut kazanıldığını belirtti. Bilişim suçları ile gereken mücadelenin ancak dünya çapında bir işbirliği ile mümkün olabildiğini ifade eden Akın, şunları dile getirdi: “Teknoloji her geçen gün insanoğlunun daha rahat ve mutlu yaşaması için sürekli değişiyor, gelişiyor. Bu, elbette sevindirici olmakla birlikte, bu değişim suç kavramının gelecekte daha farklı olacağının da sinyallerini veriyor. Biz de BİSİAD olarak, konuyu farklı uzman bakışları ile değerlendirerek, üyelerimize faydalı olmak amacındayız.”

17 Nisan’da yapılacak program, Milletvekili Mustafa Öztürk’ün, 'Siber Suçlarla Mücadelede Meclis Çalışmaları' hakkında bilgi vermesi ile başlayacak. Ardından, MOBİSAD Başkanı Murat Dursun, 'Evrakta Sahtecilik', Bilişim Suçları Mücadele Bursa Şube Müdürü Tarık Ziyade 'Siber Suçlarla Mücadele', Bursa Barosu’ndan Cankat Taşkın, 'Siber Suçlarda Hukuki Süreç', Kocaeli Üniversitesi Bilgi Teknolojileri Bölüm Başkan Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mustafa Of 'Bilişim Suçları', BOTÜRK’ten Münir Özgen, 'KOBİ'ler İçin Ağ Güvenliği' ve DGN'den Dağhan Uzgur, 'Sosyal Medyada Bizi Bekleyen Tehlikeler' başlıklı sunum yapacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası