Ege Postası
Geri

Sultan Alparslan Koleji SBS’de dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi

Bu sene son kez yapılan SBS sonuçları açıklandı. Kars’ta 1, 3, 4 ve 7.'lik çıkaran Özel Sultan Alparslan Koleji öğrencilerini ödüllendirdi. Özel Sultan Alparslan Koleji Yönetim Kurulu adına açıklamada bulunan okul müdürü Fatih Akaslan,...
Sultan Alparslan Koleji SBS’de dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi
Haberler / Genel
13 Temmuz 2013 Cumartesi 16:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bu sene son kez yapılan SBS sonuçları açıklandı. Kars’ta 1, 3, 4 ve 7.'lik çıkaran Özel Sultan Alparslan Koleji öğrencilerini ödüllendirdi.

Özel Sultan Alparslan Koleji Yönetim Kurulu adına açıklamada bulunan okul müdürü Fatih Akaslan, öğrencilerinin göstermiş oldukları başarıyla bir anlamda öğretmenlerinin emeklerini, ailelerinin desteklerini ödüllendirdiklerini vurguladı. Akaslan kendilerinin de SBS 2013’te dereceye giren öğrencileri ödüllendirerek, bundan sonraki eğitim öğretim hayatında başarılar dilediklerini kaydetti. Akaslan, bu çerçevede öğrencilerden 1. Begüm Şentürk, 3. Kübra Şudaşdemir, 4. Alper Tonga Atalay ve 7. Rüzgar Şimşek’in ödüle layık görüldüğünü, diğer taraftan kolejin Kars genelinde ilk 100’de, 23 öğrenciyi sıralamaya sokmakla başarı çıtasını yükselttiğini belirtti.

SBS’nin açıklanmasıyla öğrenci ve velileri tercih heyecanının sardığını ifade eden okul müdür yardımcısı Zafer Bektaş ise tercihler konusunda velileri uyararak, “Mutlaka sınıf öğretmenleri ve rehber öğretmenlerle görüşerek öğrencileri için en uygun olan tercihleri yapmaları gerekir. Aksi takdirde yapılacak tercih hatası öğrencinin bundan sonraki eğitim hayatını olumsuz etkileyecektir.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası