Ege Postası
Geri

Tatvan FEM’den SBS’de Bitlis sıralamasında rekor başarı

SBS Bitlis il sıralamasındaki ilk 13 derecedeki 9 dereceyi Bitlis’in Tatvan ilçesindeki FEM Dershanesi öğrencileri elde etti.Tatvan ilçesinde bulunan FEM Dershanesi öğrencileri SBS'de büyük bir başarı gösterdi. SBS Bitlis sıralamasında ilk...
Tatvan FEM’den SBS’de Bitlis sıralamasında rekor başarı
Haberler / Genel
13 Temmuz 2013 Cumartesi 16:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SBS Bitlis il sıralamasındaki ilk 13 derecedeki 9 dereceyi Bitlis’in Tatvan ilçesindeki FEM Dershanesi öğrencileri elde etti.

Tatvan ilçesinde bulunan FEM Dershanesi öğrencileri SBS'de büyük bir başarı gösterdi. SBS Bitlis sıralamasında ilk 13’e giren öğrencilerden 9'u FEM Dershanesi'nden çıktı. Dershane öğrencilerinden İrem Nergiz SBS’de Bitlis birincisi, Yunus Süphanoğlu ikinci, Asude Bulut üçüncü, Ömer Şimşek altıncı, Harun Doğan sekizinci, Yüsra Taşdemir dokuzuncu, Ömer Faruk Kuldaş onuncu, Betül Deveboynu on ikinci ve M. Sait İdikurt ise on ikinci oldu.

Fem Dershanesi Tatvan Şube Ahmet Demir elde edilen başarının önemine vurgu yaptı. Eğitim yılı içinde yapmış oldukları özverili çalışmaların sonucunu en iyi şekilde aldıklarını ifade eden Ahmet Demir şöyle konuştu: “SBS’de Bitlis il sıralamasında ilk 13’e giren öğrencilerden 9’u dershanemiz öğrencisi. Dershanemiz öğrencilerinin bu başarıyı elde etmesi bizleri son derece mutlu etti. İnanıyoruz ki başarılarımız bununla da sınırlı kalmayacak. Her geçen gün eğitim kalitemizi artırarak yolumuza devam edeceğiz. Ben başarının elde edilmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi, öğrencilerimiz ve ailelerini yürekten kutluyorum.”

Günümüzde iyi bir üniversiteye girebilmek için iyi bir liseyi bitirmenin mecburi olduğunu belirten Demir, "Okulumuz idareci ve öğretmenleri, bunun farkında olarak çalışmaktadır. Bize güvenen velilerimizin ve öğrencilerimizin yüzünü güldürmek için çalışmalarımızı büyük bir heyecan ve titizlikle yürütmekteyiz. Başarı rastgele kazanılmamaktadır. Sınıflarımızda tam donanımlı olup öğrenciler bilgiye daha kolay ve hızlı şekilde ulaşabilmektedir. Okulumuzda branşlarında uzman, genç ve dinamik bir kadro gece gündüz demeden çalışmaktadır. Bu çalışmalar sadece 8. sınıfa sıkıştırılmamaktadır. 1. sınıftan itibaren öğrencilerimizin çalışmalarına özen gösterilmektedir. Bu çalışmaların yanında öğrencilerin moral ve motivasyonlarını arttırmak için rehberlik uzmanları tarafından seminerler düzenlenmekte, başarılı olan öğrenciler ödüllendirilerek teşvik edilmektedir.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası