Ege Postası
Geri

Sürekli: 'Cumhuriyetimizi ilelebet muhafaza edeceğiz'

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Bergama’daki 14 Eylül stadındaki kutlamalara katıldı. Törene katılan öğrenciler arasında düzenlenen bayrak koşusunda dereceye girenlere kupa ve madalyalarını veren Kerem Ali Sürekli, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Sürekli: 'Cumhuriyetimizi ilelebet muhafaza edeceğiz'
Haberler / Yerel Politika
29 Ekim 2015 Perşembe 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mülki ve idari erkânında katıldığı Cumhuriyet Bayramı törenine, Bergama 14 Eylül stadında katılan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve milletimizin bağımsızlığı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı değerlere bugüne kadar sahip çıktık, bugünden sonrada sahip çıkmaya devam edeceğiz. Türk milleti olarak birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek tek vatan, tek bayrak altında yaşamaya devam edecek, cumhuriyetimizi ilelebet muhafaza edeceğiz.’’ dedi.



İstiklal marşının ardından coşkuyla kutlanan cumhuriyet bayramında şiir okumaları, yöresel oyunlar ve bando takımlarının geçişleri törene katılan öğrenciler tarafından sergilendi. Törende geleneksel bayrak yarışı gerçekleştiren ve dereceye giren öğrencilere madalyalarını takarak kupa ödülünü takti eden Sürekli, “ Gençler bugün bizlere yaşattığınız gurur ve heyecan için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Sizler bizlerin aydınlık geleceğisiniz. Bizler siz gençlerimiz, milletimiz ve vatanımız için çalışıyoruz. Amacımız sizlere sağlıklı, parlak bir gelecek hazırlamaktır. Hepinizin gözleri ışıl ışıl, umutlu bakıyor. Hepinizin cumhuriyet bayramını kutlar, yarışmada gösterdiğiniz başarılarınızı tebrik ederim” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası