Ege Postası
Geri

Teknoloji mağazasında evlenme teklifi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir kişi kız arkadaşına teknoloji mağazasında evlenme teklifi etti. Çalışanların yardımı ile mağazada bulunan tüm televizyon ekranlarında önceden hazırlanmış ve ‘Benimle Evlenir misin Her Şeyim’ yazısıyla...
Teknoloji mağazasında evlenme teklifi
Haberler / Güncel
2 Mayıs 2013 Perşembe 15:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir kişi kız arkadaşına teknoloji mağazasında evlenme teklifi etti. Çalışanların yardımı ile mağazada bulunan tüm televizyon ekranlarında önceden hazırlanmış ve ‘Benimle Evlenir misin Her Şeyim’ yazısıyla son bulan video klip yayınlanınca gelin adayı şaşkınlığını gizleyemedi. Teklifin cevabı ‘Evet’ olunca ilk dans da mağazada yapıldı.

    Ereğli’deki AVM’de bir mağazada müdür olarak çalışan Hayri Uslubaş (31), teknoloji mağazasında kız arkadaşı Yıldız Acar’a (28) evlenme teklif etti. Mağaza çalışanlarının yardımı ile yapılan organizasyonla evlenme teklifi farklı bir boyut kazandı. Hayri Uslubaş evlenme teklifi için önce kendi resimlerinden oluşan bir video klip hazırlattı. Daha sonra teknoloji mağazasında çalışan arkadaşlarına durumu anlattı. Klip mağazada tüm televizyon ekranlarında aynı anda yayınlanmak üzere hazırlandı. Hayri Uslubaş iş çıkışı kız arkadaşını gezme bahanesiyle teknoloji mağazasına götürdü. Bir süre sonra televizyon ekranlarında klip aynı anda yayınlanmaya başladı. Rafet El Roman’ın ‘Benimle Evlenir misin'’ şarkısı ile hazırlanan ve ‘Benimle Evlenir misin Her şeyim’ yazısıyla son bulan video klipi izletti.

    Aynı alışveriş merkezinde başka bir mağazada satış uzmanı olarak çalışan gelin adayı genç kız şaşkınlığını gizleyemedi. Diz çökerek teklifte bulunan Hayri Uslubaş ‘Evet’ cevabını alınca söz yüzüğünü kız arkadaşı Yıldız Acar’ın parmağına kendi taktı. Hayri Uslubaş, kız arkadaşına çiçekte vermeyi ihmal etmedi. Mağaza çalışanlarının alkışları arasında ilk dans yine teknoloji mağazasında yapıldı. Gelin adayı Yıldız Acar "Teklif bekliyorum ancak böylesini kesinlikle beklemiyordum." dedi.

    Damat adayı Hayri Uslubaş ise "Arkadaşlarla beraber nasıl bir şey yapabiliriz AVM’de düşünürken Teknosa aklımıza geldi. Televizyon bakarken bütün ekranlarda çalsın dedik. Ömrümün geri kalanını, hayatımı Yıldız’la geçirmek istiyorum." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası