Ege Postası
Geri

Uçar'dan Kürüm'e cevap: Bizim tezimizi doğrulamış

Uzundere Rekreasyon Alanı’nın temel atma töreninde oldukça iddialı konuşan ve AK Parti’ye göndermeler yapan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtlkı Kürüm'e, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar’dan cevap geldi: Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış!
Uçar'dan Kürüm'e cevap: Bizim tezimizi doğrulamış
Haberler / Yerel Politika
5 Mart 2013 Salı 15:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’ün prestij projesi olma özelliği taşıyan, tamamlandığında Guinness’e başvurulacak olan Uzundere Rekreasyon Alanı’nın temeli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı törenle atılmış, Belediye Başkanı Kürüm yaptığı konuşmada iddialı sözler sarf etmişti.

Kürüm, CHP Lideri’nin önünde 2014 seçimlerinde Karabağlar’da AK Parti’yle oy farkını 50 bine çıkartacaklarına dair namus söz verirken, AK Parti’nin ilçede yaptığı kentsel dönüşüm toplantılarına gönderme yaparak, “Karabağlar’ı sadece Cennetçeşme gibi görenler var. 20 kişiyi toplayıp kentsel dönüşümü anlatıyorlar. Sonra ‘seçim startı’ verdik diyorlar.Yemin ediyorum İzmir’de en son alacakları yer burası” demişti.

KÜRÜM NAMUS SÖZÜ VERDİ: 50 BİN OY FARK ATARIZ...HABER İÇİN TIKLAYINIZ


AÇ TAVUK KENDİNİ BUĞDAY AMBARINDA SANIRMIŞ

Kürüm’ün iddialı ve AK Parti’yi hedef aldığı açıklamalarına AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar’dan sert cevap geldi. “Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış” diyen Uçar, “ Yerel seçimlerde 50 bin oy fark atacaklarını söylemiş…50 bini say desek sayamaz. Genel Başkanına şirin gözükmek için konuşmuş” dedi.

DOĞRU SÖYLEMİŞ EN SON GELİP...

Çok gecikmiş ve uzun yıllardır devam eden çalışmaların temelinin atıldığını belirten Uçar, “ Belediye Başkanı Kürüm’ün söylediklerine ve yaptıklarına Karabağlar’da oturan vatandaşlarımız inanmıyor.Kürüm bizim tezimizi doğrulamış. Ancak tersten okumuş. AK Parti İzmir’de 30 ilçeyi de alacak. En son gelip Karabağlar’ı alacak” dedi.

“KENTSEL DÖNÜŞÜM VE BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN İŞİDİR”

Türkiye’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden birini Bakanlığın Karabağlar’da hayata geçireceğinin altını çizen Uçar, “ Kentsel dönüşümü vatandaşa anlatmanın bir çok yolu var. Biz az sayıda vatandaşın katıldığı toplantılarla vatandaşla birebir ilgileniyoruz.Amaç vatandaşların sorularının hepsine yanıt vermek. Ayrıca bürokratlar ve vekiller bilgilendirmeyi yapıyor. Sayın Kürüm kentsel dönüşümü hayatında kaç defa yaptı. AK Parti yıllardır bunu uyguluyor. Kürüm’ün tecrübesi ne ki AK Parti’yi eleştiriyor.Kentsel dönüşüm ve belediyecilik AK Parti’nin işidir” diye konuştu.

Uçar geçtiğimiz aylarda da , CHP'li Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ün, "AK Parti hükümeti Karabağlar'a bir çivi bile çakmadı. Çaktıysa o çiviyi alır alnıma çakarım" sözlerine tepki göstermiş ve yaptığı basın toplantısında yanında getirdiği çiviyi çıkartarak, " Kendisine hediye olarak vereceğim. Ne zaman isterse kullanabilir " demişti. 


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası