Ege Postası
Geri

Ünlü yazarlar Çarşamba'da okuyucularıyla buluşacak

Samsun’un Çarşamba Belediyesi tarafından, Ali Fuad Başgil Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenecek kitap fuarında ünlü yazarlar okuyucularıyla buluşacak. Hazırlıkları devam eden, bin 200 metrekare kapalı alanda yapılacak fuarın açılışı...
Ünlü yazarlar Çarşamba'da okuyucularıyla buluşacak
Haberler / Kültür - Sanat
8 Mayıs 2013 Çarşamba 14:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun’un Çarşamba Belediyesi tarafından, Ali Fuad Başgil Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenecek kitap fuarında ünlü yazarlar okuyucularıyla buluşacak. Hazırlıkları devam eden, bin 200 metrekare kapalı alanda yapılacak fuarın açılışı öncesi tanıtım toplantısı düzenleyen Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Kitap Fuarı'nın yarın saat 13.00'te açılacağını söyledi.

Emirgan Parkı Restoranı'ndaki basın toplantısında konuşan Başkan Dündar, "9-16 Mayıs 2013 arasında, belediyemizin organize ettiği Ali Fuad Başgil Kültür Etkinlikleri kapsamında Çarşamba Kitap Fuarı'nı bu yıl ilk kez düzenliyoruz. Ali Fuad Başgil, Çarşamba'nın ortak değeridir. 1893 yılında Sarıcalı Mahallesi'ndeki bir evde, Mehmet Şükrü Efendi'nin oğlu olarak dünyaya gelmiş ve ilköğretimini burada tamamlamıştır. Amacımız, bu ünlü hukukçunun adına yaraşır etkinlikler yaparak genç nesillere onu ve fikirlerini tanıtmak." dedi. Abdullahpaşa Meydanı'ndaki fuara ünlü yayınevleri ve yazarlarının ilgisinin kendilerini sevindirdiğini belirten Dündar, şu an itibariyle 25'i ulusal düzeyde 41 yazar, şair ve tanınmış 55 yayınevinin katılacağını söyledi. Fuarın resmi açılışının ardından ilk olarak yazar ve şairlerin imza töreninin yapılacağını hatırlatan Hüseyin Dündar, daha sonra Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde yazar ve şairlerin konferans ve söyleşileriyle etkinliklerin devam edeceğini kaydetti. Konuşmasının ardından Başkan Dündar, basın mensuplarına fuarı gezdirdi.

ÜNLÜ YAZARLAR KONFERANS VERECEK

Mustafa Armağan, Ahmet Telli, İsmet Özel, Ataol Behramoğlu, Cezmi Ersöz ve Can Dündar gibi isimlerin yer alacağı kitap fuarının faaliyet takvimi şöyle: 9 Mayıs Perşembe saat 13.00 açılış programı, saat 18.00 açılış konseri Grup Retrobüs. 10 Mayıs Cuma saat 11.00 Ahmet Telli imza töreni ve söyleşi, saat 14.00 Ali Çankırılı konferans, saat 18.00 İsmet Özel konferans. 11 Mayıs Cumartesi saat 12.00 Selvigül Şahin imza töreni ve söyleşi, saat 14.00 Kahraman Tazeoğlu imza töreni ve söyleşi, saat 19.00 Kahraman Tazeoğlu şiir dinletisi. 12 Mayıs Pazar saat 12.00 Yavuz Bahadıroğlu imza töreni ve söyleşi, saat 15.00 Erkan Sarıyıldız konferans, saat 17.00 Aydan Yalçın imza töreni ve söyleşi, saat 20.00 Ataol Behramoğlu-Haluk Çetin şiir-müzik dinletisi. 13 Mayıs saat 13.00 Ahmet Küçükkerniç imza töreni ve söyleşi, saat 15.00 Selman Bayer imza töreni ve söyleşi, saat 18.00 Mustafa Armağan imza töreni ve söyleşi. 14 Mayıs Salı saat 13.00 Sadık Yalsızuçanlar imza töreni ve söyleşi, saat 13.00 Mustafa Aydoğan imza töreni ve söyleşi, saat 15.30 Adem Özköse imza töreni ve söyleşi. 15 Mayıs Çarşamba saat 13.00 Cezmi Ersöz imza töreni ve söyleşi, saat 15.00 Semih Sergen söyleşi, saat 17.00 Can Dündar imza töreni. 16 Mayıs Perşembe saat 12.00 Sinan Yağmur imza töreni ve söyleşi, saat 15.00 Sinan Yağmur konferans, saat 17.00 Şükrü Erbaş imza töreni ve söyleşi.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası