Ege Postası
Geri

Varsak’ta 2 özel okul açılacak

Antalya’nın Kepez ilçesinin Varsak semtine 2 yeni kolej açılıyor. Yeni eğitim-öğretim dönemine hazır girecek kolejler, Varsak’ın eğitim alanında da şehre kazandırılmasına yardımcı olacak.    Toros Eğitim Kurumları’na...
Varsak’ta 2 özel okul açılacak
Haberler / Genel
1 Temmuz 2013 Pazartesi 14:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya’nın Kepez ilçesinin Varsak semtine 2 yeni kolej açılıyor. Yeni eğitim-öğretim dönemine hazır girecek kolejler, Varsak’ın eğitim alanında da şehre kazandırılmasına yardımcı olacak.

    Toros Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Toros Feriha Öpçin Koleji ile Adalya Koleji yeni eğitim öğretim döneminde Kepez’de hizmet verecek. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapılan dev yatırımların yanı sıra Kepez’in kolej yatırımı da almaya başladığını dile getirdi.

    Başkan Tütüncü, Varsak Demirel Mahallesi’nde hizmete girecek olan Adalya Koleji’nin, Sakarya Bulvarı’ndaki tanıtım ofisini de ziyaret etti. Ziyarette kolejin kurucusu Kenan Çelik, Adalya Koleji hakkında Tütüncü’ye bilgi verdi. Çelik, 4+4+4 sistemine uygun ilk ve tek okul olan kolejin, anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde hizmet vereceğini belirtti. Kepez’in, özel okul yatırımı almaya başladığını anlatan Tütüncü, Adalya Koleji ile birlikte Toros Eğitim Kurumları’nın bir kolejinin de Varsak Ayanoğlu Mahallesi’nde açılacağını kaydetti.

    Varsak Ayanoğlu Mahallesi’nde inşa edilen Feriha Öpçin Koleji, 500 kişi kapasiteli olarak ilkokul ve ortaokul alanında eğitim verecek. Kepez Belediyesi, okulun çevresindeki yolları asfaltladı, okulun bahçesinde çevre düzenlemesi yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası