Ege Postası
Geri

Yozgat Çamlık Milli Parkı'nda yeni mesire alanları oluşturuldu

Yozgat Çamlık Milli Parkı'nda yapımına kısa bir süre önce başlanılan yeni mesire alanları oluşturma çalışmaları tamamlandı.    AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, beraberinde AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz,...
Yozgat Çamlık Milli Parkı'nda yeni mesire alanları oluşturuldu
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yozgat Çamlık Milli Parkı'nda yapımına kısa bir süre önce başlanılan yeni mesire alanları oluşturma çalışmaları tamamlandı.

    AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, beraberinde AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Başkan Yardımcısı Süleyman Bacanak, Merkez İlçe Başkanı Musa Halıcı, İl Genel Meclis Üyesi Halil Türkmen ve bazı parti üyeleri ile birlikte Çamlık Milli Parkı'nda yapılan yeni piknik alanlarında incelemelerde bulundu.

    Milletvekili Başer inceleme sonrası yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk milli parkı olan Çamlık Milli Parkı'nın hak ettiği noktaya getirmek için çalıştıklarını söyledi. Yeni piknik alanında inşaat çalışmalarının tamamlandığını ve bundan sonra çevre düzenlemesinin yapılacağını ifade eden Başer, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 15 Mayıs 2011 tarihinde Yozgat’ı ziyaretinde Çamlık Milli Parkı projesiyle ilgili söz vermişti ve o dönemden itibaren başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Yeni piknik alanında kamelyalar yollar, spor sahası inşaatı tamamlandı. Şimdi çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmaları başlayacak. Biz buranın biran evvel tamamlanıp hizmete açılmasını istiyoruz, çalışmalarda bu yönde devam ediyor." dedi.

    Yeni piknik alanlarının çevre düzenlemesinin de tamamlanmasıyla Yozgat halkına yakışır bir mesire alanının ortaya çıkacağını söyleyen Milletvekili Başer, “Bu kapsamda 30 dönümlük alan içerisine yapılan parkımız içerisinde 60 araçlık 2 adet otopark, 40 adet kamelya, 1 adet büfe, 1 adet voleybol sahası, 2 adet tek pota basketbol sahası, 1 adet mescit, 2 adet tuvalet, 2 adet çeşme 9 adet seyir terası, yürüyüş yolları bulunuyor. İnşallah park hizmete açıldığında Yozgatlılar ve il dışından gelen vatandaşlarımız burada gelip rahat bir şekilde piknik yapıp dinleneceklerdir. Ben şimdiden yeni piknik alanının Yozgatımıza hayırlı ve uğurlu olsun olsun diliyorum." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası