Ege Postası
Geri

Baykalmış’tan Sarnıç’ta 2B müjdesi

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Baykalmış, Gaziemir’in 35 bin nüfuslu mahallesi Sarnıç’ta yaklaşık 2 bin 500 kişiye projelerini anlattı. AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül’ün de destek verdiği toplantıda Baykalmış, Sarnıç’ta yaşanan 2B krizinin kendi dönemlerinde çözüleceği sözünü verdi.
Baykalmış’tan Sarnıç’ta 2B müjdesi
Haberler / Yerel Politika
18 Mart 2014 Salı 12:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - AK Parti’nin genç Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Baykalmış, ilçede seçim turlarına son sürat devam ediyor. 36 yaşındaki Kerem Baykalmış, önceki günde Sarnıç’ta Kardelen Düğün Salonu’nu dolduran 2 bin 500 kişiyle buluştu, projelerini anlattı. Toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül’ün yanı sıra, belediye meclis üyesi adayları, ilçe teşkilatının kadın ve gençlik kolları üyeleriyle partililer katıldı.
 
“VERİLEN SÖZLER TUTULMADI”
Konuşmasında Sarnıçlılara mevcut belediye yönetimi tarafından verilen sözlerin tutulmadığını söyleyen Kerem Baykalmış, "Sizlere 2B sorununu biz çözecez dediler, tapularınızı biz dağıtacaz dediler ama 5 yılın sonunda verilen sözlerin tutulmadığını gördük. 2B krizinde sorunları biz çözeceğiz. Vekilimiz Sayın Aydın Şengül’ün de belirttiği gibi, meclis açılır açılmaz torba yasayla 2B krizi aşılacak. Gaziemir'deki bu kısır döngüyü değiştireceğimize ve bu kronikleşmiş sorunlar yumağını çözeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.
 
“SARNIÇ EŞİT HİZMET İSTİYOR”
Kendi dönemlerinde Gaziemir’in her bölgesine eşit hizmet götürüleceğini ifade eden genç başkan adayı AK Partili Kerem Baykalmış, “35 bin nüfusun yaşadığı Sarnıç'ta insanlar artık yarınlarına ümitle bakmak istiyorlar. Yağmur yağdığı zaman hala Sarnıç'ın giriş ve çıkışları gölet oluyor. Sarnıç maalesef eşit hizmet alamıyor. İşte biz bu hizmet eşitliğini sağlayacağız. Gaziemir merkeze ne hizmet gidiyorsa buraya da o gelecek. Ayrıca yönetime geldiğimde bir başkan yardımcımı Sarnıç’tan seçeceğim. Böylelikle bölgenin sorunlarını asla unutmayacağım. O yardımcım bana sürekli Sarnıç hakkında bilgi verecek” şeklinde konuştu.
 
“KANI AKITANLARI ADALETE TESLİM EDECEĞİZ”
Konuşmasının devamında önceki günlerde AK Parti afişlerini dağıtan iki gencin CHP’li meclis üyesi ve adamları tarafından darp edilmesi olayına da değinen Baykalmış, “Bir tarafta posterlerimiz yırtılıyor, bayraklarımız parçalanıyor. Diğer tarafta ise gece saatte partimizin bayraklarını asan iki kardeşimize hain saldırılar yapılıyor, çocukları hastanelik ediyorlar. Bu kanı akıtanları adalete teslim edeceğiz. Bu durum birilerinin bizden çok açık bir şekilde korktuğunu ve işi şiddete döktüğünü gösteriyor. Duysunlar, bilsinler ki AK Parti gümbür gümbür geliyor" ifadelerinde bulundu.
 
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası