Ege Postası
Geri

Karşıyaka’da ‘Değişim’e Gün Sayıyoruz

Karşıyaka’da ‘değişim’ sloganıyla yola çıkan AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, ilçede seçim turlarını aralıksız sürdürüyor. AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait’in de katılımıyla ilçede bulunan Makedonya Göçmenleri Derneği’ni ziyaret eden Harita Mühendisi Tanfer Kemerli, STK ve dernekleri tek çatı altında toplayacak sosyal tesis projesinden bahsetti. “Farklı kültürlerin birbirleriyle etkileşimi sağlanacak” diyen Kemerli, “Halkın vereceği yetkiyle Karşıyaka’da hizmet ateşini yakacağız” dedi.
Karşıyaka’da ‘Değişim’e Gün Sayıyoruz
Haberler / Yerel Politika
18 Mart 2014 Salı 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, 30 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala seçim çalışmalarını iyice arttırdı. İlçede sürdürdüğü dernek ve sivil toplum örgütü ziyaretlerine devam eden Harita Mühendisi Tanfer Kemerli, önceki günde AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait’in katılımıyla ilçede bulunan Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Burada dernek üyeleriyle görüşen Tanfer Kemerli, sivil toplum kuruluşlarını tek bir çatı altında toplayacak sosyal tesis projesinden bahsetti.

“STK VE DERNEKLER TEK ÇATI ALTINA ALINACAK”
Kemerli, STK ve dernekleri tek çatı altında toplayacak projesin hakkında şu ifadelerde bulundu; “Sivil toplum kuruluşlarını ve hemşehri derneklerini Örnekköy’de tek bir çatı altında toplayıp faaliyetlerini ve kültürlerini yayabilecekleri bir ‘STK Merkezi’ projemiz mevcut. Bu sosyal tesiste her kuruluşun ayrı bir odası, ortak salonlar, kongre salonu, kütüphane ve sosyal yaşam alanları olacak. Böylelikle farklı kültürlerin birbirleriyle etkileşimini güçlendirecek, kaynaşabilme ortamı sağlayacağız.”

KARŞIYAKA’YA VEFA BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM
Başkan adaylığı süreci öncesinde partisinin Karşıyaka Teşkilat Başkanlığı görevini de yürüten Harita Mühendisi Tanfer Kemerli, “Karşıyaka’nın sokaklarında büyüdüm. Burada nefes aldım ve buranın okullarına gittim. Kalbim yeşil kırmızyla birlikte attı. İş kurdum, Karşıyaka’nın ekmeğini yedim. Şimdi doğup büyüdüğüm ilçeme hizmet zamanı. Karşıyaka’ya vefa borcumu ödemek istiyorum” diye konuştu. AK belediyecilikle üstesinden gelinmeyecek sorun olmadığını söyleyen Kemerli, “Türkiye'nin yatırım şampiyonu Bakanı Sayın Binali Yıldırım ile İzmir’de çözülemeyecek sorun yok. Karşıyaka ve İzmir’i kalkındıracağız. Yaşadığınız mahalleleri, semti ve sokakları daha modern daha yaşanılabilir yerler olarak görmek istiyorsanız desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası