Ege Postası
Geri

İradelere ipotek koymaya gücünüz yetmez

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, AKP ve CHP’li rakiplerini eleştirerek, “Onlar istedikleri kadar görmezden gelsinler. Biz doğru bildiğimiz mücadeleden dönmeyeceğiz. 30 Mart’ta zaferimizi ilan edeceğiz” dedi.
İradelere ipotek koymaya gücünüz yetmez
Haberler / Yerel Politika
18 Mart 2014 Salı 12:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Seçim çalışmalarına devam eden MHP’nin deneyimli ismi Murat Taşer, son günlerde AKP ve CHP’nin açıkladığı kamuoyu yoklamaları ile anketlerin İzmir’de MHP’ye karşı yapılmış özel bir operasyon olduğunu söyledi. MHP Seferihisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Nail Gökdeniz ile ilçe programına katılan Taşer, Milliyetçi Hareket Partisi’nin İzmir’de oylarını sürekli arttırmasının rakipleri telaşa düşürdüğünü ve sahte anketlerle manipülasyon yaptıklarını dile getirirken “Son günlerde açıklanan anketler MHP’ye karşı yapılmış özel bir operasyondur. MHP’nin belediye seçimlerindeki başarısı rakiplerimizi korkutuyor. Bizim çok önde olduğumuz metropol ilçelerde de oy oranımızı düşük gösteriyorlar. Yahu matematik de mi bilmiyorsunuz. Kırsalda zaten çok sayıda belediyeyi biz alıyoruz. Oralarda bizimle mücadele etmeleri mümkün değil.  Dolayısıyla özel bir operasyon ile karşı karşıyayız. Fakat İzmir’in iradesine ipotek koymaya gücünüz yetmez” dedi.
 
Seferihisar’ı kandırma devri bitiyor
 
Seferihisar’a haksızlık yapıldığını söyleyen Taşer, “İlçenin jeo-termal kaynakları atıl vaziyette bekliyor. Yerel yönetim ve iktidar yan gelip yatıyor. Bu emsalsiz kaynak İzmir’imize çağ atlatacak durumda. Tarımda, turizmde, sağlıkta ve konut kullanımında kullanılmıyor. Bu basiretsizliğin sebebi CHP’li yerel yönetim ve imkanları engelleyen merkezi hükümettir. Tembellğin ve beceriksizliğin adını CHP ve AKP koyduk. MHP’li Hüseyin Nail Gökdeniz Kardeşimle Seferihisar’ı kandırma devri bitiyor. Biz kaynaklarımızı hemşerilerimizin kullanıma açmak için geliyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
Daha sonra Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Hasan Berrak ile Güzelbahçe’de halka seslenen Taşer, “İzmir’de MHP tarihindeki en yüksek oyu alacağız. 30 Mart’ta gerçek kamuoyunu ellerine aldıklarında şoku yaşayacaklar. Şuan iki kutuplu bir seçim varmış gibi MHP’ye oy vermeyi düşünen seçmenlerin oyunu ‘Bak nasılsa kazanamayacaklar’ şeklindeki açıklamayı 10 yıldır yapıyorlar. AKP yolsuzluk yüzünden yarıştan kopmuş vaziyette. Ne AKP, ne CHP, artık çare MHP” şeklinde konuştu.
 
Halilbeyli’de MHP Rüzgarı
 
 Çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP’nin iddialı adayı Murat Taşer gecenin ilerleyen saatlerinde de Partisinin Kemalpaşa adayı Dr. Metin Yaşar ile birlikte, Kemalpaşa’nın Halilbeyli Köyü’nde seçmenleriyle buluştu. Miting havasında geçen buluşmada Taşer’in gündeminde yine rakipleri vardı. Taşer, “Yolsuzluklara bulaşmış AKP’ye ve belediyecilikte sınıfta kalmış CHP’ye sandıkta hayır deyin”  şeklinde seslendi.
 
Belediyeciliği Aziz Kocaoğlu ve Binali Yıldırım’dan daha iyi bildiğini belirten Taşer, “İzmir CHP’nin kalesiymiş. Neden iki dönem Burhan Özfatura belediye başkanlığı yaptı o zaman. İzmir AKP’ye muhtaçmış. İzmir tehdit ve şantaja boyun eğmez. Bırakın bu diktatörlük ayaklarını. İzmir, kurtuluş savaşında yedi düvele meydan okudu. Size mi boyun eğecek. İzmir Hasan Tahsin’lerin memleketi. İzmir ülkenin demokratik bütünlüğüne sahip çıkanların memleketi. Hasiyetli siyaset yapın. İzmirlileri kandırmayın. Hizmet üretmediniz şimdi demogoji yapıyorsunuz. Tarımda yoksunuz, hayvancılıkta yoksunuz, kısacası hizmetin hiçbir yerinde yoksunuz, siz nerede varsınız” dedi.
 
Geç saatlere kadar Halilbeyli’de kalan Taşer ve Yaşar coskulu kalabalığın tezahüratlarıyla uğurlandı.
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası