Ege Postası
Geri

Buca’da bir günde iki yeni park daha açıldı

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Menderes ve Yaylacık Mahallesi’nde iki yeni parkı daha hizmete açtı. Başkan Tatı, yaşanabilir Buca için çalışacağını söyledi.
Buca’da bir günde iki yeni park daha açıldı
Haberler / Yerel Politika
18 Mart 2014 Salı 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Menderes Mahallesi 1015 Sokak içerisinde kazandırılan parkın açılış töreninde konuşan Muhtar Nermin Eren, “17 yıllık muhtarım. Benim için hatırlanacak sadece son beş yıl var” diyerek Belediye Başkanı Ercan Tatı’ya mahelle halkı adına teşekkür etti.

Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur ise konuşmasında son beş yılda gerçekleştirdiği hizmetleri sebebiyle Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın unutulmayacağını söyledi. Otokent Başkanı Yılmaz Akın, Buca Kent Konseyi yöneticileri ve çok sayıda muhtarın da katıldığı törenlerde konuşan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, seçim yasakları sebebiyle açılışların önemli bir bölümünü yapamayacaklarını belirtirken, yarın Gediz Kültür Merkezi ve bazı parkları daha açacaklarını söyledi. Tatı, muhtarları bir çalışma arkadaşı olarak değil gerçek bir kardeş olarak sevdiğini de anımsatırken, Menderes Mahallesi’nde daha önce de kazandırılan parkın halk tarafından beğenildiğini söyledi. Başkan Tatı, 18 Mart tarihinin Türk toplumu için çok önemli bir tarih olduğunu da vurgularken, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni kutladı, “Bu tarih dünyanın kabul ettiği bir strateji dahisi Mustafa Kemal Atatürk’ün toplumumuz için ne denli önemli olduğunu da bize hatırlatıyor. Mustafa Kemal Atatürk’ü anlamak için daha çok okumak zorundayız” dedi.
 
Buca’da 5 yıldan beri Mustafa Kemal Atatürk ve ilkelerine yönelik çalışma ve çabaların altını çizen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, “Ne mutlu ki bu çizgimizden hiç ödün vermedik. Bununla gurur duyuyorum” diye konuştu.

Yaylacık’a yeni park

Buca Belediyesi’nde yapılan Yaylacık 190/5 Sokak’taki park da hizmete girdi.  Modern oyun grupları ve fitness aletlerinin de yer aldığı park bölgeye soluk aldıracak bir alan olarak hizmete girdi. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, yarın da Gaziler Mahallesi’nde rekreasyon alanı niteliğinde bir parkın açılacağını belirtirken,  Gaziler Mahallesi Muhtarı Serkan Dağdelen’e de mahalleye yaptığı katkıları sebebiyle teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası