Ege Postası
Geri

Adresini şaşıran mektuplar

CHP’den ayrılarak DSP’ye geçen ve Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, 30 Mart yerel seçimlerine dönük tanıtım çalışmalarına farklı bir boyut kattı. İlçenin dört bir yanına asılan pankart ve afişlerin seçim kurulu kararı ile indirilmesinin şokunu yaşayan Tartan, seçmenlere mektupla seslenerek oy isterken, vatandaşların evlerine gönderilen mektuplarda ise adres hem Konak Hem Karabağlar ilçesi oldu.
Adresini şaşıran mektuplar
Haberler / Yerel Politika
18 Mart 2014 Salı 12:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- DSP Konak Belediye Başkan Adayı Hakan Tartan yaratıcılıkta sınır tanımayarak yine bir ilkin altına imza attı. Konak’ta oy kullanacak olan seçmenlere farklı farklı yollarla seslenen DSP’li Tartan, ilçe genelinde konutlara gönderdiği mektuplar ile seçmenlerine sesleniyor.

 TARTAN MEKTUPLARI KARABAĞLAR’A
2009 yerel seçimleri öncesinde yapılan düzenleme ile birlikte Konak ilçesinden ayrılarak Karabağlar’a bağlanan Arap Hasan Mahallesi’nin sakinleri, Tartan sürprizi ile karşılaştı. DSP İl Başkanlığı ve Konak Belediye Başkan Adayı Hakan Tartan imzası ile evlerine gönderilen mektuplarda, yerel seçim vaatlerini açıklayan ve icraatlerini vatandaşlar ile paylaşan Hakan Tartan “Oylarınıza talibim” dedi.  Ancak oyunu Karabağlar belediye başkanını seçmek için kullanacak olan seçmenler, kendilerine gelen bu mektup ile birlikte şoka uğradı. İlçe sınırı gözetmeksizin çalışmalarına devam eden DSP Adayı ve Konak Belediye Başkanı Tartan’ın bu hamlesi ilgi uyandırırken, Karabağlar seçmeni ise yaşanan adres karmaşası sonrasında hayrete uğradıklarını belirtti.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası