Ege Postası
Geri

​Son gün 1 Haziran

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, 2014 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin birinci taksitlerinde son ödeme tarihinin 1 Haziran olduğunu söyledi.
​Son gün 1 Haziran
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Mayıs 2014 Cuma 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mükelleflerin, Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerini yatırabilmesi için hafta sonu Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nde mesai yapılacağını açıklayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Vatandaşlarımızın, gecikme cezası ile karşılaşmamaları için bu hafta sonuna denk gelen 24 Mayıs Cumartesi ve 25 Mayıs Pazar günü ile ödeme tarihinin son haftası olan 31 Mayıs Cumartesi ve 1 Haziran Pazar günü çalışma arkadaşlarımız mesai yapacaklar. Mükellefler ödemelerini belediyemiz içerisinde bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğümüz ile Özdere ve Gümüldür’de bulunan şubelerimize 09.00-17.00 saatleri arasında yapabilir. Vatandaşlarımız, mağdur duruma düşmemek için vergilerinin birinci taksitlerini ödemeyi ihmal etmesinler” diye konuştu.
 
Belediyeden bilgi alınabilir
 
İzdiham nedeniyle son güne kalınmaması konusunda da uyaran başkan Soylu, ” İlçe sınırları içerisinde kayıtlı bulunan vatandaşlarımız belediyemize gelerek veya 782 10 06 telefonundan 122-123-124 dahili numaralarını çevirerek arkadaşlarımıza ulaşıp bilgi alabilirler. İnternet sitemiz www.menderes.bel.tr adresinden de konuyla ilgili bilgiye ulaşılabilir. Belediye olarak kimsenin mağdur olmasını istemeyiz, mükelleflerimizin de konuya hassasiyetle yaklaşacağını umuyorum. Tahsil edilen vergiler yine ilçemize hizmet olarak geri dönecek ”dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası