Ege Postası
Geri

AK Partili Hamza Dağ'dan '90 dakika' açıklaması: Sözünü seçim sürecinde vermiştik

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan, yürürlüğe girecek toplu ulaşımda 90 dakika ücretsiz aktarma ile ilgili açıklama geldi. Dağ, "Daha önce kaldırılmasına itiraz ettiğimiz '90 dakika ücretsiz aktarma' uygulamasının tekrar yürürlüğe gireceğinin sözünü seçim sürecinde hemşehrilerimize vermiştik. Seçimden sonra vatandaşımızın mali yükünü hafifletecek bu uygulamanın bir an önce hayata geçirilmesi için süreci yakından takip ettik. Bugün artık söz konusu “ücretsiz aktarma” hemşehrilerimizin hizmetine sunulmuştur." dedi.
AK Partili Hamza Dağ'dan '90 dakika' açıklaması: Sözünü seçim sürecinde vermiştik
Haberler / Yerel Politika
10 Temmuz 2024 Çarşamba 15:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Toplu ulaşımda ilk binişten sonraki '90 dakika' içinde ücretsiz aktarma yapılmasına olanak tanıyacak sisteme ilişkin teklif, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında oy birliği ile kabul edildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan konu ile ilgili açıklama geldi.

Dağ, sosyal medyadaki resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında;

''Daha önce kaldırılmasına itiraz ettiğimiz “90 dakika ücretsiz aktarma” uygulamasının tekrar yürürlüğe gireceğinin sözünü seçim sürecinde hemşehrilerimize vermiştik.

Seçimden sonra vatandaşımızın mali yükünü hafifletecek bu uygulamanın bir an önce hayata geçirilmesi için süreci yakından takip ettik. Bugün artık söz konusu “ücretsiz aktarma” hemşehrilerimizin hizmetine sunulmuştur. 

Başta Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Uraloğlu olmak üzere İzmirlilerimizin ulaşımını kolaylaştıracak bu güzel gelişmede emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. 

İzmir’imize hayırlı, uğurlu olsun. Bundan sonra da güzel memleketimiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.'' şeklinde açıklamada bulundu.

 

İzmirlilere müjde: '90 Dakika Ücretsiz Aktarma' başlıyor
 

 

AK Partili Saygılı'dan '90 dakika' açıklaması: Dağ'ın seçim vaadi yerine gelmiş oldu
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası