Ege Postası
Geri

AK Partili Saygılı'dan '90 dakika' açıklaması: Dağ'ın seçim vaadi yerine gelmiş oldu

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı sosyal medya hesabından kent içi toplu ulaşımda ilk binişten sonraki 90 dakika içinde ücretsiz aktarma yapılmasına ilişkin sistemin UKOME'den oy birliğiyle geçmesine ilişkin yaptığı açıklamasında, "Böylece, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı döneminde 90 dakika konusunun çözümünü İzmirliye vaat eden Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’ın da sözü yerine gelmiş oldu" dedi.
AK Partili Saygılı'dan '90 dakika' açıklaması: Dağ'ın seçim vaadi yerine gelmiş oldu
Haberler / Yerel Politika
10 Temmuz 2024 Çarşamba 12:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir il Başkanı Bilal Saygılı sosyal medya hesabından 90 dakikanın UKOME'den geçmesine ilişkin açıklama yaptı. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın seçim vaadinin yerine getirildiğini aktaran Saygılı, "Böylece, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı döneminde 90 dakika konusunun çözümünü İzmirliye vaat eden Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’ın da sözü yerine gelmiş oldu" dedi.

AK Partili Saygılı'nın açıklaması şu şekilde; 

"İzmir’e yine ve yeni bir müjde daha!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 4 yıl önce kaldırmasına yüksek sesle itiraz ettiğimiz ’90 Dakika Ücretsiz Aktarma’ uygulaması, nihayet çözüme kavuştu. Artık İzmirli vatandaşlarımız, ulaşım haklarından daha ucuz faydalanacak. İzmirli kent içi ulaşımını sağlarken daha az ödeyecek.

BAKAN GEREKLİ ADIMLARI ATTI 

Bu süreçte; Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’ın bilgileri ve katkıları dahilinde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ile yaptığım görüşmelerin çözüm noktasında büyük rol oynadığını ifade etmek isterim. Sayın Bakanımız, İzmir’in ulaşım sorunlarına duyarlılık göstererek gerekli adımları atmış ve çözüm üretmiştir. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin UKOME gündemine getirdiği ’90 Dakika’ uygulamasındaki altlık verilerdeki eksiklikler ele alınmış ve ortak bir noktaya getirilerek sorunlar çözümlenmiştir. İzmir’e gösterdiği hassasiyet ve çözüm odaklı yaklaşımlarından ötürü Sayın Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na şehrimiz adına teşekkür ediyorum.

DAĞ'IN SÖZÜ YERİNE GELMİŞ OLDU 

Böylece, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı döneminde 90 dakika konusunun çözümünü İzmirliye vaat eden Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’ın da sözü yerine gelmiş oldu.

AK Parti olarak, İzmir’e ve İzmirli hemşehrilerimize hizmet etmeyi en önemli görevimiz olarak görüyoruz. Şehrimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde tespit ederek çözüm odaklı yaklaşımla halkımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyoruz. Bu anlayışla hareket ederek geçmişte olduğu gibi bundan sonra da kentimizin sorunlarını çözmek için elimizden gelen ne varsa kararlılıkla yapamaya devam edeceğiz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası