Ege Postası
Geri

Buca Kent Konseyi Ankara'ya yürüyecek

Buca Belediyesi’ne isyan bayrağı açan Buca Kent Konseyi, Ankara’ya yürümeye hazırlanıyor. Cem Unutmuş, 10 günlük yürüyüşle Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne gideceğini açıkladı.
Buca Kent Konseyi Ankara'ya yürüyecek
Haberler / Yerel Politika
10 Temmuz 2024 Çarşamba 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Buca Kent Konseyi, belediye ile problemleri Ankara’ya taşımaya hazırlanıyor. Buca Kent Konseyi Başkanı Cem Unutmuş, çalışmalarını yürütürken yaşadıkları problemleri ve belediye ile yaşanan iletişim sorunlarını aktardı.

Açıklamaya Aliağa Kent Konseyi Başkanı Cihan Pazarcı ve Foça Kent Konseyi Başkanı Göksel Acar da katıldı.

'YANTISIZ BIRAKIYOR'

Cem Unutmuş, 10 günlük yürüyüşle Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne gideceğini açıklayarak, "Ortak çalışma, ortak yönetim, ortak yaşam alanlarımızda CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'in görüşlerimizi yok saymayacağını düşünüyoruz. Belediye başkanımızın otuz saniyede çözeceği bir sorunu günler, haftalar, aylar ve seneler ce konseylerde çözmeye çalışıyoruz. Sorunların çözümü için her yolu denedik, belediye başkanına tekrar haber yolladık, haber yolladığımız yetkili Talepleriniz nelerdir' diye sordu. 'Yasal haklarımızın tazmini, hizmet binamız ve bütçemizin tanımlanması' dedik. Ülkemizdeki her kent konseyinin yaşayabileceği sorunlar bunlar, etkili iletişimle çözüleceğini düşünüyoruz ancak başkan çözüm önerilerimizi maalesef yanıtsız bırakıyor” ifadelerine yer verdi. 

SEÇİMLE GELMİŞ BİR BAŞKANIM! 

Buca Belediye Başkanı'nın kendisiyle çalışmak istemediği yönünde bilgiler aldığını aktaran Unutmuş, “Belediye başkanı benimle çalışmak istemiyor. Buna istinaden ben de tekrar aday olmayacağımı kamuoyuna duyurdum. Saygı duyuyorum ancak ben seçimle gelmiş bir başkanım. Görev süremiz devam ediyor, bizler de çalışma alanımızı oluşturarak sorun ve sıkıntılarımız çözmek, bütçemizi şeffaf ve net bir hale çekmek istiyoruz" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası